Star Vie Corvus Column
  • Star Vie Corvus Column
  • Star Vie Corvus Column

Star Vie Corvus Column

PVP: € 180,00
€ 99,96
-45% Star Vie
Star Vie Corvus Column padel racket | Sla de bal harder met dit Star Vie mid-level racket, een model van hoge kwaliteit waarmee we de bal gemakkelijk van de baan kunnen krijgen
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Corvus Zuil 2023

Word een echte professionele speler met het nieuwe blauwe Corvus Column padel racket met gele details, een van de nieuwe modellen van de zwaartekrachtserie ontwikkeld door Star Fri 2023. Dankzij het ronde formaat biedt het een breed slagoppervlak en stelt het niet teleur op kracht door zijn gemiddelde balans.

Wat de samenstelling betreft, is 12k koolstofweefsel gebruikt, wat de structuur een grote sterkte geeft en meer weerstand biedt tegen mogelijke slagen. Het genereert ook een vrij comfortabele aanraking omdat het zacht eva-rubber bevat, een schuim met een lage dichtheid dat zorgt voor een comfortabelere aanraking en ons in staat stelt om zonder blessures te spelen.

Star Vie Corvus Zuil blauw en geel, kenmerken

  • De Star Vie Corvus Column is vervaardigd met 12k carbon stof
  • Rond formaat dat ons zal helpen om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Goede punch voor zijn medium balans.
  • Het presenteert een nieuw hartontwerp dat het beter beheersbaar maakt.
  • Kern met zacht eva-rubber om meer sensaties te bereiken bij het slaan.
  • Versterkte structuur om het risico op breuk te verminderen.
  • Het behoort tot de nieuwe Star Fri 2023 padelrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van het middenniveau die meestal in de backhandpositie spelen en kracht nodig hebben bij het slaan, omdat de nieuwe Corvus dankzij zijn vorm en balans erg goed in de top past.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het esthetisch een van de coolste in de collectie is. We zijn ervan overtuigd dat je niet onopgemerkt zult blijven met zijn zwarte achtergrondontwerp, dat de blauwe en fluorescerende gele details benadrukt.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht
Onze beste producten