Star Vie Titania Soft 2024
  • Star Vie Titania Soft 2024
  • Star Vie Titania Soft 2024

Star Vie Titania Soft 2024

PVP: € 189,00
€ 171,71
-10% Star Vie
Star Vie Titania Soft PSTTN11000 | De Titania Soft van Star Vie 2024 is ideaal voor spelers die een evenwicht zoeken tussen controle en kracht. Boost je spel en maak het verschil in elk spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Titania Soft padel racket

Ben je gepassioneerd over padel en op zoek naar een padel racket die je spel naar het volgende niveau tilt? Zoek niet verder. De Titania Soft padel racket van Star Vie is de perfecte keuze voor degenen die controle en kracht in hun slagen willen combineren, met een uitstekende balafgifte waarmee je elk padelveld domineert tijdens elke wedstrijd.

Gemaakt met een unieke samenstelling van Carbon 3K en 100% Glasvezel, garandeert deze padel racket niet alleen duurzaamheid, maar biedt zijn zachtere en flexibelere materiaal ook een ongeëvenaard gevoel, waardoor je het vertrouwen krijgt om elke tegenstander aan te gaan.

Kenmerken Titania Soft padel racket

  • Power Balance, technologie in het hart van het racket die het gewicht optimaliseert.
  • Ronde vorm met optimaal punt in het midden van het blad.
  • Dichtheid van Soft 30 rubber, zorgt voor een hogere balsnelheid.
  • Reinforcement Torsion System, minimaliseert trillingen bij het raken.
  • Anatomic Bridge Design, anatomische vorm voor een comfortabele grip.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor padel spelers die hun techniek willen perfectioneren. Als je iemand bent die op zoek is naar een controle racket met de kracht van carbon om je spel naar een hoger niveau te tillen, dan is de Titania Soft je perfecte bondgenoot.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Titania Soft is niet zomaar een racket op de markt, het is een van de gloednieuwe modellen gelanceerd door Star Vie voor het seizoen 2024. Met deze padel racket zal je niet alleen je spel verbeteren, maar je zult ook onmiddellijk een verschil voelen op het padelveld.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de padelwereld, bekend om zijn constante innovatie en toewijding aan kwaliteit. Sinds het begin staat het bekend om de uitmuntendheid in het ontwerpen en vervaardigen van padel rackets die passen bij alle speelniveaus.

Met een nalatenschap die zich uitstrekt over vele jaren, is Star Vie de keuze geweest van vele padelkampioenen, waardoor het een onuitwisbare stempel op de sport heeft gedrukt. Door te kiezen voor Star Vie, kies je niet alleen voor een padel racket, maar word je ook deel van een gemeenschap van spelers die het beste willen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten