Nieuwe collectie Star Vie 2024 padel rackets

De nieuwe Star Vie collectie belooft aan de behoeften van spelers van alle niveaus te voldoen. In dit artikel nemen we een rondleiding langs de nieuwste toevoegingen van dit prestigieuze merk voor het nieuwe seizoen.

Star Vie introduceert voor het nieuwe seizoen 2024 een nieuwe lijn die niet alleen de kwaliteit en het ontwerp herdefinieert, maar belooft het padelspel als nooit tevoren te revolutioneren.

Vanaf het begin is het merk trots op zijn eigen productie in Spanje, wat synoniem staat voor innovatie. Daarom beschikken de nieuwe Star Vie padel rackets niet alleen over een diepgaande kennis van materialen, maar zijn ze ook modellen met een ongeëvenaarde speelbaarheid en duurzaamheid voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe Star Vie 2024 collectie padel racket

Vasthoudend aan hun traditie van lokale productie, produceren ze elk racket ambachtelijk in Azuqueca de Henares, Guadalajara.

Deze keuze versterkt niet alleen de betrokkenheid bij de lokale economie, maar garandeert ook rackets van de hoogste kwaliteit, aangepast voor spelers van alle niveaus, van beginner tot professional.

Coki Nieto, Bea Gonzáles y Lucas Bergamini, las caras de Star Vie para la nueva temporada
Coki Nieto, Bea Gonzáles en Lucas Bergamini, de gezichten van Star Vie voor het nieuwe seizoen

Een van de innovaties van de nieuwe collectie is de nieuwe Noene Inside technologie. Het gaat om de nieuwe anti shock padel grip Noene Inside, die niet alleen een technologische vooruitgang is, maar een echte revolutie.

De Noene Inside kan tot 96% van de negatieve energie van botsingen en trillingen absorberen, terwijl het een unieke speelbaarheid garandeert, het risico op blessures vermindert en de speelervaring verbetert. Het is aanwezig in alle modellen van de Premium en Universe range van de nieuwe Star Vie collectie.

Star Vie Kenta Pro 2024

Star Vie Kenta Pro 2024
AANBIEDING: 249,95 €
PVP: 274,99 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Polivalent
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Kenta Pro 2024

We beginnen met het kroonjuweel dat Star Vie dit seizoen presenteert, de nieuwe Kenta Pro, een racket uitgerust met twee lagen 3K koolstof die een grotere stijfheid bieden dan de rest van de modellen van het seizoen. Het heeft een rond ontwerp met een gecentreerd evenwicht dat perfect in balans is, en biedt de perfecte combinatie van kracht en controle.

Het beschikt over Pro 50 medium density rubber, dat niet alleen de controle, maar ook de kracht van de slagen versterkt. Tegelijkertijd heeft het een hexagonale ruwheid die de effecten bij het slaan versterkt en behoudt het Geo Bridge systeem voor extra wendbaarheid in het spel.

Star Vie Raptor Black 2024

Star Vie Raptor Black 2024
AANBIEDING: 269,95 €
AVP: 319,90 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-380

Star Vie Raptor Black 2024

De nieuwe Star Vie Raptor Black 2024 combineert een ronde vorm en een gemiddelde balans, om een veelzijdig padel racket te bieden, dat zowel grote controle in de verdediging als een goede slag dicht bij het net kan leveren.

Er zijn 2 soorten koolstof gebruikt om meer stijfheid te geven: Colours Carbon 3K rood met Carbon 3K, wat de mogelijkheid geeft om meer effect aan de bal te geven dankzij de Full Plane Effect afwerking op de oppervlakken. Tegelijkertijd biedt het ongeëvenaarde sensaties bij het raken dankzij het schuim aan de binnenkant en het nieuwe Star Balance ontwerp dat het gewicht goed verdeelt.

Star Vie Triton Pro 2024

Star Vie Triton Pro 2024
AANBIEDING: 253,00 €
AVP: 254,99 €

 • Vorm: Traan
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 360-380

Star Vie Triton Pro 2024

We gaan verder met de nieuwe Triton Pro 2024 die de extra kracht biedt waar je naar op zoek was vanwege het ontwerp met een enigszins hoge balans, waardoor het gemakkelijk wordt om de bal x3 gemakkelijk uit te slaan.

Het is gebouwd met een traanvorm die een optimaal sweet spot biedt voor offcenter ballen, evenals een dubbele laag carbon 3k op de oppervlakken, waardoor het stijver wordt, en dankzij het schuim van gemiddelde dichtheid in zijn kern biedt het sensaties van een hard padel racket waardoor een uitzonderlijke slag met een geweldige baluitgang mogelijk is.

Star Vie Basalto Pro 2024

Star Vie Basalto Pro 2024
AANBIEDING: 209,95 €
AVP: 231,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Basalto Pro 2024

De nieuwe Basalto Pro heeft een traanvorm met een medium balans die een ideale balans biedt tussen kracht en controle. Het beschikt ook over basaltvezels die een hoge weerstand bieden tegen vermoeidheid en druk, wat resulteert in langere duurzaamheid.

Samen met een semi hard gevoel gegeven door de EVA Pro V50 schuim, optimalise ert het de controle bij elke slag. Dankzij het reliëf op de oppervlakken dat helpt om schoten met effect en nauwkeurigheid in het spel te verbeteren, is het een van de meest complete modellen in de collectie. Het beschikt ook over een vibratiereductiesysteem dankzij de Noene grip, wat zorgt voor een comfortabel gevoel bij elk spel.

Star Vie Aquila Pro 2024

Star Vie Aquila Pro 2024
AANBIEDING: 184,95 €
AVP: 203,50 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-385

Star Vie Aquila Pro 2024

De Aquila Pro is voorzien van Carbon Fiber en Tubular Carbon technologieën die zorgen voor stevigheid en duurzaamheid. Dankzij het power Balance systeem is het mogelijk om het gewicht optimaal te verdelen en de kracht bij elke slag te maximaliseren.

Zijn constructie heeft Pro 50 schuim voor een perfecte balans tussen kracht en controle. Het beschikt ook over het Reinforcement Torsion System om trillingen te minimaliseren en een comfortabele en stabiele grip te bieden. Dankzij het Anatomic Bridge Design wordt een correcte houding bevorderd bij het slaan.

Star Vie Titania Pro 2024

Star Vie Titania Pro 2024
AANBIEDING: 168,18 €
AVP: 203,50 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-385

Star Vie Titania Pro 2024

De Titania Pro heeft Carbon Fiber en Tubular Carbon technologieën en een 100% carbon 3K samenstelling in vlak en tubulair geeft het een hard karakter met een krachtige aanvalsslag. Het beschikt ook over de power balance technologie die het gewicht optimaliseert, met een balans richting het hoofd wat zorgt voor uitzonderlijke kracht.

De ronde vorm met een optimaal punt in het midden van het vlak, evenals de Pro 50 rubberdichtheid, zorgen voor een perfecte balans tussen kracht en controle, waardoor het een van de meest veelzijdige modellen van het seizoen is

Introductie van de Gravity lijn, Made in Spain

Denkend aan spelers die beginnen aan hun padel avontuur, introduceert Star Vie dit seizoen de Gravity lijn. Met modellen zoals de Helion, Radar en Eclipta, combineert deze lijn kwaliteit met een betaalbare prijs. Het zijn padel rackets die duurzaamheid en prestaties garanderen, zonder in te leveren op wendbaarheid en speelcomfort.

Samen met mid range modellen biedt het een zeer complete collectie die gemaakt is van de beste materialen op de markt, geproduceerd in Spanje en die optimaal is om sommige van de beste spelers op het circuit te begeleiden, zoals Bea Gonzáles.

Nieuwe Star Vie 2024 racketcollectie
Nieuwe Star Vie 2024 racketcollectie

Star Vie Astrum 2024

Star Vie Astrum 2024
AANBIEDING: 249,95 €
ADVIESPRIJS: 250,00 €

 • Vorm: Rond
 • Speltype: Allround
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Astrum 2024

De nieuwe Astrum biedt een groot slagoppervlak met een rond model dat precisie en comfort bij elke slag garandeert. Net zoals het een uitstekend gevoel biedt met het zachte eva schuim aan de binnenkant, wat de sensaties van de speler verbetert.

Het introduceert ook de nieuwe Noene grip die trillingen minimaliseert, een veilige en nauwkeurige grip biedt en het uitvoeren van onmogelijke effecten vergemakkelijkt dankzij de ruwe afwerking op de bladen samen met de 3K koolstofstof, wat een optimale duurzaamheid en weerstand garandeert.

Star Vie Dronos Speed 2024

Star Vie Dronos Speed 2024
AANBIEDING: 199,95 €
ADVIESPRIJS: 220,00 €

 • Vorm: Druppelvormig
 • Speltype: Allround
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Dronos Speed 2024

De nieuwe Dronos Speed is een echt wonder dat perfect in balans is met een druppelvorm en een medium balans, een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt bij elke slag. Gemaakt met een koolstofbuis en 3k stof op de bladen, biedt het een onvergelijkbare duurzaamheid en weerstand.

Van binnen heeft het ultrazacht schuim dat bij elke slag een uitzonderlijk gevoel garandeert en dankzij de ruwheid van de bladen, laat het toe om meer effect aan de bal te geven bij elke slag. Het heeft ook de nieuwe geïntegreerde noene grip die trillingen minimaliseert, je arm beschermt en een uniek gevoel biedt bij elke slag.

Star Vie Metheora Dual 2024

Star Vie Metheora Dual 2024
AANBIEDING: 242,00 €
ADVIESPRIJS: 250,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Metheora Dual 2024

Als afsluiter introduceren we de nieuwe Metheora Dual, die een uitstekend evenwicht biedt tussen kracht en controle om het padelveld te domineren. Het is gebouwd met Dual Density dat zich aanpast aan elk type slag.

Het heeft een ruw reliëf afwerking op de vlakken om onmogelijke effecten te kunnen creëren en dankzij de carbon buis en 3K weefsel op het oppervlak biedt het maximale weerstand en stijfheid. Het is ook uitgerust met de nieuwe Noene grip die trillingen absorbeert en zorgt voor een comfortabelere slag, en uiteraard verbetert het gevoel op de arm van de speler.

Het is tijd om je spel naar het niveau van de WPT professionals te tillen met de nieuwe collectie padel rackets Star Vie 2024!