Star Vie Aquila Pro 2024
 • Star Vie Aquila Pro 2024
 • Star Vie Aquila Pro 2024

Star Vie Aquila Pro 2024

PVP: € 168,18
€ 152,81
-10% Star Vie
Star Vie Aquila Pro PSTAP11000 | Ontdek de nieuwe Star Vie Aquila Pro 2024, jouw perfecte bondgenoot voor een krachtig en absoluut gecontroleerd padelspel. Ervaar nu kracht met precisie!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 19 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Aquila Pro

Maak kennis met de Star Vie Aquila Pro 2024, een wonderbaarlijk padel racket voor padelliefhebbers die op zoek zijn naar een superieure optie op de baan, waarbij onovertroffen kracht wordt geboden terwijl er uitzonderlijke controle over elke slag wordt behouden. Het zorgvuldige ontwerp en de 100% Carbon 3K constructie in vlak en buisvorm, zorgen ervoor dat elke slag zowel een genot als een bedreiging voor tegenstanders is in elke match.

Gemaakt om je spel te revolutioneren en een onovertroffen padelervaring te bouwen, is dit racket niet zomaar een sportuitrusting, het is je bondgenoot op de baan, die reageert op elke beweging en slag met precisie en kracht, en een effectiviteit in je spel garandeert die je zult merken vanaf het eerste gebruik. Een onvergelijkbaar luchts spel en een acceleratie die je in elk punt zal laten uitblinken.

Eigenschappen van het Aquila Pro padel racket

 • Carbon Fiber en Tubular Carbon technologieën bieden weerstand en duurzaamheid.
 • Power Balance om het gewicht te optimaliseren en de kracht in elke slag te maximaliseren.
 • Goma Pro 50 voor een ideale balans tussen kracht en controle.
 • Reinforcement Torsion System om trillingen te minimaliseren en een comfortabele en stabiele grip te bieden.
 • Anatomic Bridge Design om een goede houding te vergemakkelijken bij het slaan.
 • Onderdeel van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Aquila Pro is speciaal gericht op padelspelers die niet alleen hun aanval willen versterken, maar ook een hoog niveau van controle over hun slagen willen behouden. Ideaal voor degenen die geen controle willen opofferen voor kracht en op zoek zijn naar topprestaties in elke match, en de zekerheid bieden die ze nodig hebben om elke rivaal op de baan te confronteren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Met de Aquila Pro van Star Vie ga je opnieuw verliefd worden op je spel, dankzij de ongeëvenaarde prestaties en hoogwaardige constructie die niet alleen je spel verbetert, maar je ook nieuwe mogelijkheden laat verkennen bij elke slag. De duurzaamheid en de geïmplementeerde technologie zorgen ervoor dat elk spel een nieuwe kans is om je maximale potentieel te ontdekken.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie staat synoniem voor kwaliteit en innovatie in de wereld van padel, altijd op zoek naar het bieden van opties aan spelers die niet alleen voldoen, maar ook hun verwachtingen op de baan overtreffen. Vanaf het begin is het een merk geweest dat technologie en ontwerp in dienst van de spelers heeft gesteld, altijd zorgend voor producten van de hoogste kwaliteit.

Het merk is gekozen door zowel professionele als amateur spelers, waardoor een solide en betrouwbare reputatie op de padelracketmarkt is opgebouwd. Elke Star Vie racketcollectie belooft niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar ook een verbeterde speelervaring die een kenmerk is geworden van het merk.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten