Dunlop padeltas Tour Intro LTD geel 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD geel 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD geel 2024

Dunlop padeltas Tour Intro LTD geel 2024

PVP: € 50,00
€ 24,95
-51% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD geel | Verhoog je ervaring op de baan met de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD geel 2024. Innovatief ontwerp en superieure functionaliteit in één product. Jouw passie voor padel verdient het beste!
Schrijf een beoordeling

Dunlop racketbag Tour Intro LTD geel 2024

Introductie van de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD geel 2024, de perfecte keuze voor padel liefhebbers die zowel functionaliteit als een opvallend design waarderen. Gemaakt van versterkt polyester, belooft deze padeltas duurzaamheid en bescherming voor je padeluitrusting, dag na dag.

Dankzij het strategische ontwerp, dat goed doordachte compartimenten bevat, draag je comfortabel alles wat je nodig hebt voor je spellen en trainingen. Of je het nu als rugzak wilt gebruiken of aan de handvatten wilt dragen, deze padeltas past zich aan jouw voorkeuren en behoeften aan.

Kenmerken Padeltas Dunlop Tour Intro LTD geel 2024

  • Gemaakt met versterkt polyester, wat een lange levensduur verzekert.
  • Toegewijde ruimte voor tot twee rackets, die ze te allen tijde beschermt.
  • Ruim hoofdcompartiment voor spelspullen, inclusief kleding en schoeisel.
  • Ergonomisch ontwerp met korte handvatten en gewatteerde banden voor verschillende draagwijzen.
  • Praktische afmetingen: 53 X 29 X 26 cm, met een aantrekkelijk ontwerp in zwart en gele details.
  • Onderdeel van de prestigieuze Dunlop 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor padelspelers van elk niveau die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle padeltas. Ideaal om mee te nemen naar trainingen of wedstrijden, deze padeltas zorgt ervoor dat al je uitrusting georganiseerd en toegankelijk is wanneer je het nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Padeltas Dunlop Tour Intro LTD geel 2024 valt niet alleen op door zijn functionaliteit en weerstand, maar ook door zijn levendige kleur die een vleugje energie toevoegt aan je padeluitrusting. Het is de perfecte combinatie van bruikbaarheid en stijl.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, onderscheidt Dunlop zich in de sportwereld door eersteklas padeluitrusting te bieden. De geschiedenis wordt gekenmerkt door een passie voor sport en een focus op het voldoen aan de behoeften van spelers, van amateurs tot professionals.

Door te kiezen voor Dunlop producten, profiteer je van decennia aan ervaring en een onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid in sport. Dunlop gaat niet alleen over producten; het is een merk dat elke speler begeleidt op zijn weg naar overwinning.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten