Dunlop padeltas Tour Intro LTD groen 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD groen 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD groen 2024

Dunlop padeltas Tour Intro LTD groen 2024

PVP: € 50,00
€ 18,96
-63% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD groen | Haal het maximale uit elk spel met de groene Dunlop Tour Intro LTD padeltas 2024. Een revolutionair ontwerp dat stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Maak je klaar om op te vallen op het veld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Dunlop racketbag Tour Intro LTD groen 2024

Ontdek de exclusieve Padeltas Dunlop Tour Intro LTD groen 2024, de perfecte oplossing voor padelspelers die zowel in functionaliteit als ontwerp willen uitblinken. Deze padeltas, gemaakt van versterkt polyester, biedt duurzaamheid en superieure bescherming voor je padeluitrusting bij elk gebruik.

Door het slimme ontwerp bevat het specifieke compartimenten waarmee je al je uitrusting voor het spel comfortabel kunt organiseren en vervoeren. Of je het nu als rugzak wilt dragen of de handvatten wilt gebruiken voor eenvoudiger vervoer, deze padeltas past perfect bij je voorkeuren.

Kenmerken Padeltas Dunlop Tour Intro LTD groen 2024

  • Gemaakt van versterkt polyester, garandeert duurzaamheid en weerstand.
  • Speciaal compartiment om tot twee padelrackets veilig op te bergen.
  • Ruim hoofdcompartiment met rits voor sportuitrusting.
  • Verschillende draagopties met korte handvatten en gewatteerde schouderbanden.
  • Geoptimaliseerde afmetingen: 53 X 29 X 26 cm, in elegant zwart met groene details.
  • Onderdeel van de exclusieve collectie Dunlop rackets voor het jaar 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor padelliefhebbers van elk niveau, deze padeltas is ideaal voor degenen die de organisatie en bescherming van hun uitrusting waarderen. Zijn capaciteit en ontwerp maken het perfect voor het meenemen naar trainingen en wedstrijden, ervoor zorgend dat je altijd klaar bent.

Waarom zal het je bevallen?

De Padeltas Dunlop Tour Intro LTD groen 2024 is de voorkeurskeuze voor diegenen die praktische functionaliteit willen combineren met een persoonlijke stijl. De groene kleur geeft een levendige frisheid aan je uitrusting, terwijl het functionele ontwerp maximale comfort en organisatie garandeert.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Dunlop heeft zich gevestigd als een kwaliteits- en vooruitstrevend merk in de wereld van padel. Hun toewijding aan innovatie heeft geresulteerd in producten die voldoen aan de eisen van spelers op alle niveaus, van beginners tot professionals die zich inzetten voor succes.

Kiezen voor Dunlop betekent kiezen voor een merk met een nalatenschap van uitmuntendheid. Elk product, inclusief de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD groen 2024, is ontworpen met het oog op de prestaties en tevredenheid van de speler, waardoor een ongeëvenaarde ervaring op de baan wordt verzekerd.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten