Dunlop padeltas Tour Intro LTD roze 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD roze 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD roze 2024

Dunlop padeltas Tour Intro LTD roze 2024

PVP: € 50,00
€ 18,96
-63% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD roze | Voeg een vleugje kleur toe aan je wedstrijden met de Dunlop Tour Intro LTD roze 2024 Padeltas. Uniek ontwerp, uitzonderlijke functionaliteit en een stijl die jou definieert. Schitter op het veld met Dunlop!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Dunlop racketbag Tour Intro LTD roze 2024

Ontdek de Dunlop Tour Intro LTD roze 2024 Padeltas, het essentiële accessoire voor padel liefhebbers die willen uitblinken niet alleen in hun spel maar ook in hun stijl. Deze padeltas, gemaakt van versterkt polyester, biedt uitzonderlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde bescherming voor je uitrusting op elk moment.

Zijn zorgvuldige ontwerp biedt specifieke compartimenten voor perfecte organisatie, waardoor het transport van je uitrusting comfortabel en veilig is. Of je het nu op je rug wilt dragen of de handvatten wilt gebruiken, deze padeltas past zich aan al je behoeften en transportstijlen aan.

Kenmerken van de Dunlop Tour Intro LTD roze 2024 Padeltas

  • Constructie van versterkt polyester voor een langere levensduur en weerstand.
  • Ruimte ontworpen om tot twee rackets te huisvesten, waardoor optimale bescherming wordt geboden.
  • Ruim hoofdcompartiment met ritssluiting voor je kleding en sportschoenen.
  • Comfortabel transport dankzij de korte handvatten en verstelbare gewatteerde banden.
  • Zorgvuldig gekozen afmetingen: 53 X 29 X 26 cm, in een aantrekkelijk zwart ontwerp met roze details.
  • Onderdeel van de onderscheidende Dunlop racketcollectie voor 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padel spelers die functionaliteit waarderen zonder stijl op te offeren. Deze padeltas is perfect voor het meenemen van alles wat je nodig hebt naar je trainingssessies of wedstrijden, terwijl je uitrusting veilig en georganiseerd blijft.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult dol zijn op de Dunlop Tour Intro LTD roze 2024 Padeltas vanwege de unieke combinatie van praktisch ontwerp en onderscheidende esthetische accenten. De levendige roze kleur voegt een stijlvolle dimensie toe die je zowel op als buiten de baan onderscheidt.

Ontdek meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop in de sport staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Door de jaren heen heeft het het vertrouwen van atleten over de hele wereld gewonnen dankzij zijn toewijding aan de ontwikkeling van producten die de prestaties en ervaring van de speler verbeteren.

Door te kiezen voor Dunlop, kies je voor een merk dat je ambities op het veld ondersteunt met producten die ontworpen zijn om verwachtingen te overtreffen. De Dunlop Tour Intro LTD roze 2024 Padeltas is een getuigenis van deze filosofie, waarbij geavanceerde functionaliteit wordt gecombineerd met een onmiskenbare stijl.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten