Padelballen Adidas Speed RX 3 Stuks
  • Padelballen Adidas Speed RX 3 Stuks

Padelballen Adidas Speed RX 3 Stuks

PVP: € 7,00
€ 5,50
-22% Adidas Padel
Adidas Speed RX padelballen | Nieuwe Adidas-bal om padel te spelen, een bal met meer technologie, voor een veeleisender en professioneler spel, nu in een 3-eenheid kan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padelballen Adidas Speed RX Ballen

Geef je spel meer snelheid met de nieuwe Speed RX-bal, een model ontworpen door Adidas 2021. Hij is gemaakt van hoogwaardig rubber en onderscheidt zich door zijn snelle herstel, dus hij biedt een grotere rebound en dus meer snelheid in het spel spelen.

Aan de andere kant is het gemaakt van resistente materialen, wat een lange levensduur garandeert. Aan de buitenkant is de bal gemaakt van een nieuw lichtgewicht en zeer flexibel vilt met 50% wol dat superieur comfort en een betere respons biedt bij het slaan.

Adidas Speed RX-ballen, kenmerken

  • De Adidas Speed RX zijn high performance ballen.
  • Padelballen met een grotere veerkracht.
  • Minimaliseer trillingen en bereik een soepele vlucht.
  • Vilt gemaakt van 50% wol.
  • Fles van 3 eenheden, gele kleur en merklogo.
  • Het behoort tot de Adidas Padel-catalogus.

Voor wie is het? Voor veeleisende spelers die een gevorderd padelniveau hebben, omdat het een bal is met meer snelheid en rebound. Ze kunnen echter ook worden gebruikt voor amateur-padel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste sensaties, omdat het een hoogwaardige padelbal is en door sommige professionele spelers wordt gebruikt. Ze bieden ook een goede zichtbaarheid met hun gele logo-ontwerp.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, paletteren en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten