Padelballen Wilson X3 Speed Padel
  • Padelballen Wilson X3 Speed Padel

Padelballen Wilson X3 Speed Padel

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Wilson Padel
Padelballen Blikje van drie Wilson X3 Speed | Geniet van meer snelheid in het spel met de Wilson X3 Speed Padel-balbus, gemaakt met vilt van topkwaliteit en een meer resistente kern.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padelballen Wilson X3 Speed

Als je je spel wilt versnellen, raden we de nieuwe X3 Speed Padel-balbus aan, een model dat Wilson Padel dit seizoen heeft ontwikkeld. Ze worden dus gekenmerkt door hun snelheid, zijn perfect in vochtige klimaten omdat ze een dynamisch spel bieden en ook erg duurzaam zijn, zodat je ze niet zo vaak hoeft te vervangen.

Het is ontworpen om de beste combinatie van weerstand, duurzaamheid en speelbaarheid te bieden, waarbij het te allen tijde een uniforme vlucht en zonder trillingen behoudt. Om te eindigen zijn het gele ballen, met het logo van het merk, dus hun levendige kleurenontwerp is perfect om ze goed te zien op de baan, ongeacht de tijd of het licht.

Padelballen Wilson X3 Speed, kenmerken

  • De nieuwe Wilson X3 Speed Padel biedt meer snelheid in het spel.
  • Het vilt is gemaakt van stof van topkwaliteit en heeft een stevige kern.
  • Het deksel van de container is ecologisch vervaardigd, omdat het duurzamer is.
  • Perfect voor langzamere baanoppervlakken.
  • Het ontwerp is geel en wordt verkocht in een fles van 3 stuks.
  • Wilson 2023 padelaccessoires catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor als je op langzamere banen speelt, want dankzij de combinatie van materialen en het fabricageproces is het mogelijk om de bal meer snelheid te geven zodat hij niet stopt en je te allen tijde kunt genieten van een dynamischer spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is ook een product dat bijdraagt aan duurzaamheid aangezien de deksel ecologisch is, waardoor plastic afval wordt gehalveerd. Ze bieden ook een goede zichtbaarheid op de baan omdat ze een felgeel ontwerp hebben.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten