Spray 4ON Total Grip
  • Spray 4ON Total Grip
  • Spray 4ON Total Grip

Spray 4ON Total Grip

PVP: € 25,00
€ 24,95
-1% 4on
Antislipspray 4ON Total Grip | Voorkom zweethanden met de 4ON Total Grip antislipspray, zeer eenvoudig aan te brengen en garandeert een maximale hechting in natte omstandigheden
Schrijf een beoordeling

Spray voor padel 4ON Total Grip

Bestrijd overmatig zweten aan je handen met de nieuwe 4ON Total Grip spray. Het is een zeer geavanceerd product dat zorgt voor een droge grip op onze padel racket of racket, waardoor deze niet uit onze handen glipt. Dus het wordt je trouwe metgezel tijdens de zomer of de heetste dagen, omdat we meer zweten.

Combineert verschillende ingrediënten die worden geactiveerd door vocht. Het is heel gemakkelijk aan te brengen, omdat je ervoor moet zorgen dat je handen schoon en droog zijn voordat je het aanbrengt, de fles schudt en sprayt vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. Als aanbeveling moet u voorzichtig zijn met de hoeveelheid die u toepast, want als we deze overschrijden, heeft dit het tegenovergestelde effect.

4ON Total Grip Spray, kenmerken

  • De 4ON Total Grip Spray zit in een flesje van 200 ml.
  • Neutraliseert zweet en genereert wrijving die zorgt voor meer contact met de grip.
  • De aerosoldeeltjes worden geactiveerd door vocht.
  • Geschikt voor padelrackets, tennis-, squash- of badmintonrackets.
  • Het wordt aangebracht door op de greep of handen te spuiten op een afstand van 20 cm.
  • Nieuwe aanvulling van Vibora Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens en meisjes die padel spelen of een andere vorm van racketsport beoefenen en een sterke en droge grip willen hebben, zodat het niet uit de handen glijdt op de heetste dagen, de dagen waarop we het meest zweten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een anti-slip spray is, dus het verbetert de grip die we hebben op ons racket, waardoor het niet uit onze handen glijdt. Daarnaast is het een zeer eenvoudige methode om te gebruiken en plakt het niet of vervelend in de handen.

Ontdek meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten