Akkeron padel rackets

Akkeron padel rackets

Koop de Akkeron padel rackets voor de beste prijs met expreslevering op het schiereiland. Officiële distributeur van padel rackets met een uniek geluid en een door de fabrikant gepatenteerd ontwerp die de beste constructie op de markt garanderen. In 2022 worden de Akkeron-rackets vernieuwd met de nieuwe X9- en RX9-collectie klaar om alle spelers te verrassen. Het belangrijkste verschil tussen de X9- en RX9-serie is dat de laatste een ruw oppervlak over het hele oppervlak heeft.

Welke Akkeron padel racket kopen?

In de nieuwe 2022-collectie vinden we enkele van de modellen die al bekend waren in de afgelopen seizoenen, ze gaan verder met vergelijkbare namen maar met verbeterde kenmerken en functies, in die zin is Akkeron in staat geweest om te innoveren en ons producten van topkwaliteit aan te bieden.

  • Legacy : dit zijn de topmodellen van het merk, gericht op spelers die op zoek zijn naar het beste padel racket op de markt, die op zoek zijn naar een premium product gemaakt met de kwaliteiten van het product, we kunnen de Poseidon X9, Furia Legacy benadrukken X9, of als je ze liever met textuur hebt, de Oro Furia Legacy RX9 of de Poseidon RX9 5K, met carbon van de hoogste kwaliteit.
  • Atlas : Het is de volgende reeks die zich wil onderscheiden van de rest van de modellen, een padel racket met geweldige controle en spectaculaire kracht. Enkele modellen: Atlas Carbon X9, Atlas RX9.
  • Helios : Zelfde fabricage als de Atlas-serie, maar deze keer bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar rackets met maximale kracht. Over het algemeen zijn het meer technische rackets die gericht zijn op spelers met een bepaald gevorderd niveau. We zouden het Helios X9-model hebben of degene met de Helios RX9-textuur.
  • Gea : Het is Akeron's topserie voor de veelzijdige speler, of je nu op zoek bent naar power of controle, dit is jouw racket, het vlaggenschip van deze serie is de Gea RX9.
  • Goud : Mogelijk het bestverkochte padel racket van het merk en het meest geliefd, het was een van de eerste modellen die door het merk in zijn oorsprong werden vervaardigd, dat dankzij zijn geweldige prestaties met weinig evoluties overblijft. Het is een veelzijdig padel racket, sterk gecompenseerd in zowel kracht als controle. In deze serie zouden we meer variatie hebben, de belangrijkste verschillen zijn de afwerkingen en materialen: Gold Legacy Carbon X9, Gold RX9 en Gold Spain RX9.
  • Zilver : Een ander favoriet model voor de meeste spelers die van Akkeron houden, het belangrijkste kenmerk is de geweldige baloutput die het heeft, ontworpen voor verdedigende spelers of spelers die zich over het midden van het veld bewegen. Het kenmerkende racket van deze collectie van 2019 zou de RX9 Silver zijn.
  • Athenea : We zijn begonnen met de serie ontworpen voor damesrackets , met zeer goede sensaties, zowel in controle als kracht, het belangrijkste verschil met de anderen is dat ze lichter en beter hanteerbaar zijn, we zouden het Athenea RX9-model hebben met een ruw oppervlak.
  • Eclypse : De tussenliggende serie Akkeron rackets, voor wie niet veel geld wil uitgeven en op zoek is naar een racket met een grote sweetspot. We zouden het Eclypse RX9-model hebben.
  • Nexus : Het padel racket met de beste prijs-kwaliteitverhouding van het merk, zeer goede kwaliteit en een zeer dankbaar spel, we hebben het Nexus RX9-model.
  • Calypso : Net als de Nexus, maar gericht op het vrouwelijke publiek, lichter, zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke situatie, het model in deze serie is de Calypso RX9.

Filter
Sorry, op dit moment hebben we geen producten in deze categorie.
Maar misschien bent u geïnteresseerd in de volgende producten:

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 0,00

Gewicht:

Gewicht: