Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024
  • Adidas Adipower Legend 2024

Adidas Adipower Legend 2024

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Legend ADRK1AA6U0010F | Ontketen je potentieel met de Adidas Adipower Legend 2024. Legendarisch ontwerp en maximale kracht in een limited edition. Transformeer je spel en word een legende!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Legend padel racket

De padel racket Adidas Adipower Legend 2024 opent een nieuw tijdperk in de padelwereld, met een unieke combinatie van kracht en design als eerbetoon aan de legende Seba Nerone. Met een perfect gebalanceerde kopzware balans en een diamantvorm, is dit racket het ultieme gereedschap voor spelers die de lucht domineren en hun kracht bij elke slag willen maximaliseren.

Dit model van een limited edition stelt je niet alleen in staat om uitmuntendheid in prestaties te ervaren dankzij zijn geavanceerde technologie en constructie in 3k koolstofweefsel, maar verbindt je ook met de geschiedenis van padel door een van zijn meest iconische spelers te eren. Word deel van de legende met de Adidas Adipower Legend 2024.

Kenmerken padel racket Adidas Adipower Legend 2024

  • Constructie in 3k koolstofweefsel voor maximale duurzaamheid.
  • Diamantvormig ontwerp en hoge balans, wat resulteert in superieure kracht.
  • Versterkt met Dual Exoskeleton en Power Embossed Ridge voor ongeëvenaarde stevigheid.
  • Gom eva soft performance voor een comfortabeler gevoel.
  • Spin Blade 3D ruwheid die de effecten bij elke slag verbetert.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op gevorderde spelers die de voorkeur geven aan kracht en aanval in hun spel. Het diamantformaat en de balans naar de bovenkant toe versterken de krachtige slagen, waardoor de Adipower Legend 2024 de ideale keuze is voor degenen die het verschil willen maken op de baan.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Adidas Adipower Legend 2024 is niet zomaar een racket, het is een symbool van uitmuntendheid en traditie. Met details in zichtbaar koolstof en het logo van Seba Nerone onderscheidt dit exclusieve Adidas racket je niet alleen met stijl en klasse op de baan, maar verbetert het ook je spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, wereldleider in sport, staat al tientallen jaren voorop op het gebied van design en innovatie. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit blijft Adidas de norm stellen voor sportuitrusting, inclusief padel, door geavanceerde technologie te combineren met revolutionaire ontwerpen om spelers de tools te bieden om succes te behalen.

Hun aanwezigheid in de padelsport is iconisch, met rackets die het spel hebben veranderd en spelers van amateurs tot professionals hebben ondersteund. Adidas is trots op zijn geschiedenis en voortdurende innovatie, ervoor zorgend dat elk product, zoals de Adipower Legend 2024, op het niveau van de sportlegendes staat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten