Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red
  • Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red
  • Adidas Backpack Multigame 2.0 Black Red

Adidas Rugzak Multigame 2.0 Zwart Rood

PVP: € 49,59
€ 36,32
-27% Adidas Padel
Adidas Multigame 2020 - Padelrugzak in zwart | Verlies niets met deze Adidas padelrugzak, een van de meest elegante in de collectie die je kunt gebruiken voor sport of in je dagelijkse leven

Multigame 2.0 padel rugzak in zwart en rood

Verlaat het huis met alles wat je nodig hebt met de Multigame 2.0 padelrugzak in zwart en rood, beschikbaar in de Adidas padel racketas- catalogus voor 2020. Het is een tas met een ontwerp waar je dol op zult zijn en ook ruimte om te dragen wat essentieel is om te spelen .

Zo heeft hij een apart vak voor het padelracket en een groter vak voor de rest van de uitrusting. Het bevat ook een klein zakje voor sleutels of portemonnee. Voor de vervaardiging zijn technische en de meest resistente materialen gebruikt.

Adidas Multigame 2.0 zwarte en rode tas, kenmerken

  • Grote weerstand en duurzaamheid van de adidas rugzak Multigame 2.0 zwart rood.
  • Goede inhoud, circa 47 x 15 x 29 cm.
  • Het heeft een grip aan de bovenkant en verstelbare bandjes.
  • Je kunt het padel tennisracket opbergen in een specifiek vak.
  • Groot Headvak en een kleiner voorvak.
  • Het heeft een zeer modern ontwerp, zodat u het bij elke gelegenheid kunt gebruiken.
  • Inbegrepen in de Adidas 2020 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Voor elke atleet die op zoek is naar een hoogwaardige, resistente rugzak met voldoende ruimte om net genoeg mee te nemen naar zijn wedstrijden. We raden het ook aan aan degenen die met de motor reizen, omdat het praktischer is dan een palettero.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het ontwerp is het een adidas tas waarmee je naar je werk kunt gaan. En als je geen ruimte meer hebt, kun je het combineren met de Multigame 2.0, omdat beide een zwarte esthetiek en rode ritsen hebben.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2020 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten