Protector Adidas Antishock Tape Black 2020
  • Protector Adidas Antishock Tape Black 2020

Beschermer Adidas Antishock Tape zwart

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Adidas Padel
Adidas beschermer voor zwarte padel racket | Verleng de levensduur van je padel racket met deze Adidas-beschermer, ontworpen met de juiste afmetingen voor elk frame, nu in het zwart
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

beschermend voor padel racket Adidas zwart

Houd je racket in goede conditie met de Antishock Tape padelbeschermer in zwart uit de Adidas catalogus 2020. Het is een accessoire dat bescherming biedt tegen toevallige stoten of schokken en zo de kans op breuk verkleint

Het past zich aan elk frame aan en is zeer eenvoudig te installeren omdat het een high-fix lijm bevat. Bovendien heeft het een ruwe afwerking die de bescherming verhoogt en dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee in goede staat.

Adidas beschermend zwart, kenmerken

  • Zwart design en ruige touch van de Adidas Antishock Tape black 2020 beschermer.
  • Makkelijk te plaatsen dankzij de lijm.
  • Universeel ontwerp dat in elk frame past.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Zeer licht, dus het verandert de balans van het racket niet.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Adidas Padel accessoires.

Voor wie is het? Ideaal voor alle spelers, of het nu jongens of meisjes zijn die hun racket willen beschermen tegen toevallige schokken, aangezien de adidas-beschermer een van de meest resistente is en de levensduur van het racket verlengt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp past het zich aan elk racket aan, omdat het bij elk type frame past. Het is ook erg discreet met zijn zwarte ontwerp, met een beetje ruwheid en grijs logo.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten