Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Gorra Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink
  • Gorra Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink

Gorra Adidas BB CP 3S 4A Schreeuwend Roze

PVP: € 22,00
€ 21,95
-1% Adidas Padel
padel ring Gorge Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink | Koop deze Adidas-padelpet voor dames, deze biedt de beste buitenbescherming en een fantastisch ontwerp in roze en wit logo

Schoenen Adidas BB CP 3S 4A Roze

Geniet van de beste stijl tijdens het sporten met deze BB CP 3S 4A Screaming Pink padelpet, een accessoire dat All for Padel 2021 beschikbaar stelt voor veeleisende vrouwen. Het is gemaakt van gerecyclede stof, dus het is een duurzaam product met het milieu.

De belangrijkste functie is om zweten op het gezicht te voorkomen en een duidelijk gezichtsveld te bieden. Bovendien zijn resistente stoffen gebruikt voor een lange levensduur en een zeer vrouwelijk ontwerp dat alle spelers leuk zullen vinden.

Adidas BB CP 3S 4A pet in roze, kenmerken

  • De Adidas BB CP 3S 4A Screaming Pink bevat het logo met 3 strepen op het padel racket.
  • Er zijn ademende en lichtgewicht vezels gebruikt voor comfort.
  • Vermijd zweetdruppels op het gezicht.
  • Binnenvoering om vocht op te nemen.
  • Eén maat, maar met riem met verstelbare gesp.
  • Verkrijgbaar in de accessoirecatalogus van Adidas Padel 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor elke vrouw die padel speelt of elke vorm van sport beoefent en een accessoire nodig heeft om in de zon te trainen, te voorkomen dat reflecties het gezichtsveld beschadigen en om een zonnesteek te bestrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat kwaliteitsstoffen zijn vervaardigd om hun eigenschappen altijd intact te houden. Bovendien is het roze design met de 3 witte strepen op het padel racket het coolst, je zult er dol op zijn als je het ziet!

Lees meer over het merk ADIDAS

Adidas All for Padel komt met gespecialiseerde producten om padel te spelen. Ontdek zijn brede collectie rackets, schoenen, kleding en accessoires aangepast aan de behoeften van het meest veeleisende publiek.

Dankzij hun werk en inzet is het erin geslaagd om het modebedrijf te worden en een van de favorieten van gebruikers. Bovendien heeft hij de steun van professionele spelers zoals Ale Galán of Martita Ortega op de World Padel Tour.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten