Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Green Padel
  • Adidas Metalbone Green Padel
  • Adidas Metalbone Green Padel

Adidas Metalbone Green Padel

PVP: € 240,00
€ 215,00
-11% Adidas Padel
Ecologisch padel racket Adidas Metalbone Green Padel | Een van de ecologische padel rackets van Adidas, ontwikkeld met duurzame materialen en revolutionaire technologieën voor de beste prestaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Groen

Geniet van padel met duurzame producten dankzij de nieuwe Adidas 2022 padel racketcollectie. Koop het Metalbone Green Padel-padel racket, een ecologische versie van het padel racket van Ale Galán. Het behoudt dus het diamantformaat met een hoge balans om extra kracht te behouden.

Het verwaarloost het comfort echter niet, omdat het zachte eva-rubber in de kern bevat, evenals natuurlijke vlasvezels in linnen op het oppervlak voor een comfortabeler gevoel en grotere speelbaarheid. Daarnaast is het frame gemaakt van carbon en is de structuur verstevigd met Octagonal Structure technologie.

Adidas Metalbone Green Padel groen, kenmerken

  • De Adidas Metalbone Green Padel is een power padel racket, met een diamantvorm en hoge balans.
  • Onverslaanbare aanraking met het eva zachte rubber van de kern.
  • Gemaakt van duurzame materialen, dus een ecologisch padel racket.
  • Het bevat natuurlijke vlasvezels op het oppervlak die zorgen voor een meer elastische aanraking.
  • Nieuw slim gatenboorsysteem dat de sweet spot vergroot.
  • Octagonal Structure-technologie die de omtrek versterkt en meer weerstand biedt.
  • Carbon Frame dat het een grotere duurzaamheid geeft.
  • Een van de nieuwe Ecologische Adidas padel racketen 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor gevorderde spelers die graag dicht bij het net spelen om krachtige slagen en volleys te krijgen, aangezien het een powerracket is dat gemaakt is van flexibele materialen zodat het geen concessies doet aan controle of comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwe ecologische padel rackets van Adidas is, bevat het duurzame materialen om de vervuiling op onze planeet te verminderen. Het heeft ook een cool ontwerp in bruin, zwart logo en fluorescerend groene details!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor dames en heren, palettero's en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten