Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

PVP: € 180,00
€ 165,00
-9% Adidas Padel
Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1 padel padel | Geniet van precisie en controle in je spel met dit Adidas padel racket, een van de modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding dit seizoen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1 Zwart

Koop de nieuwe Adidas 2022 padel rackets , we zijn er zeker van dat je je beste bondgenoot zult vinden. We presenteren het Essnova Carbon CTRL 3.1 blauwe padel racket, een van de geavanceerde modellen voor technische spelers omdat het ronde ontwerp en de lage balans het uitstekende controle geven vanaf de onderkant van de baan.

Voor de constructie is koolstof gebruikt, waardoor de structuur is versterkt met exoskelet- en power reliëftechnologieën voor meer sterkte en plakkerigheid dicht bij het net. Het heeft ook zacht EVA-rubber voor een comfortabelere slag en ruwheid van het spinblad dat de spin aanzienlijk zal verbeteren.

Adidas Essnova Carbon Control 3.1 blauw, kenmerken

  • Geweldige controle en sensaties met de nieuwe Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1
  • Rond formaat met ingebouwde balans voor een brede sweet spot.
  • Solide structuur dankzij exoskelet en power reliëftechnologieën.
  • Grotere sensaties om aan te raken met het eva zachte prestatierubber van de kern.
  • Grote weerstand tegen schokken of stoten door de carbon constructie.
  • Ruwheid in de vlakken om meer spin aan de bal te kunnen geven.
  • Geweldige baloutput en minder trillingen bij het slaan.
  • Een van de nieuwe Adidas 2022 control padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde atleten die graag de bal onder controle houden, omdat je dankzij de brede sweet spot van de essnova carbon control elke bal die niet in het midden ligt kunt corrigeren en deze gemakkelijk terug kunt sturen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeer beheersbaar is en dankzij het formaat, de balans en de aanraking veel zoetheid genereert in de aanraking, zodat u er ten volle van kunt genieten. U zult ook genieten van zijn nieuwe afbeelding in zichtbaar carbon, grijs logo en details in blauw en geel.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten