Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Drive 3.1 2022
  • Adidas Drive 3.1 2022
  • Adidas Drive 3.1 2022

Adidas Drive 3.1 2022

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.1 2022 padelpadel | Koop dit goedkope Adidas-padel racket, een model uit de eerste serie dat opvalt door zijn semi-zachte aanraking en controle, zodat het al onze fouten vergeeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Drive 3.1 Blauw en Zwart

Maak een goede start in deze sport met All for Padel 2022 en de nieuwe collectie producten om padel te spelen. Koop het Drive 3.1 padel racket. in blauw en zwart, een model dat opvalt door zijn controle omdat het formaat rond is en de balans dicht bij de hand ligt.

Het heeft dus een breed slagoppervlak, wat het gemakkelijker maakt om ballen uit het midden te corrigeren en ze in het rivaliserende veld te plaatsen. Voor de constructie is glasvezel gebruikt, waardoor het meer speelbaar is. Bovendien genereert het nauwelijks trillingen met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.

Adidas Drive 3.1 zwart en blauw, kenmerken

  • De Adidas Drive 3.1 biedt geweldige controle door zijn ronde formaat en ingehouden balans.
  • Initiatie padel racket die ons zal helpen de techniek van elke slag te leren.
  • 100% glasvezelconstructie, waardoor het een geweldige speelbaarheid heeft.
  • Het bevat versterkingen in de structuur om de weerstand te vergroten.
  • Meer comfort bij het slaan met het zachte eva-rubber.
  • Breed slagoppervlak dankzij het sweetpot-systeem en slimme gatenverdeling.
  • Verkrijgbaar in de Adidas 2022 beginnersracketcatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor atleten die overwegen te beginnen met spelen of dit af en toe doen, omdat het een racket voor beginners is dat opvalt door zijn controle, waardoor het gemakkelijker wordt om de bal in het rivaliserende veld te raken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Adidas padel racket is, perfect om met een kwaliteitsproduct aan de slag te gaan terwijl je geniet van het sporten. Je zult ook dol zijn op het nieuwe ontwerp in zwart, met een blauw logo en gele details in het hartgebied.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten