Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel Tassen Adidas ProTour Oranje
  • Padel Tassen Adidas ProTour Oranje
  • Padel Tassen Adidas ProTour Oranje

Padel Tassen Adidas ProTour Oranje

PVP: € 90,00
€ 80,95
-11% Adidas Padel
Adidas ProTour Oranje Padel Tassen | Vernieuw je oude palettero van Adidas ProTour in groot formaat, perfect voor die mensen die materiaal bij zich hebben als ze naar een wedstrijd gaan

Padel Tassen adidas Pro Tour tas van Alex Ruiz

Vervang je oude ijszak voor een nieuwe uit de collectie Adidas 2022. Ontdek de ProTour ijszak in oranje, groot formaat voor mensen die douchekleding, handdoeken, enz. dragen. En dat ze altijd vol zitten met hun wedstrijden. Bovendien zal Alex Ruiz het opnieuw gebruiken.

Het is gemaakt van 100% polyester en met thermische materialen om de padel rackets te beschermen tegen sterke temperatuurschommelingen of tegen de zon en regen. Het heeft 2 zijvakken voor rackets en een in het midden om kleding in op te bergen en een apart voor schoenen. Je kunt hem ook op je rug dragen dankzij de twee handvatten of met de hand.

Oranje Adidas ProTour tas, kenmerken

  • De Adidas ProTour Oranje is gemaakt van 100% polyester.
  • De capaciteit is om weinig dingen te dragen, afmetingen ca. 55x43x30cm.
  • Het heeft een zijvak voor rackets en een centraal vak voor accessoires.
  • Handvatten om hem in de hand of op de rug te dragen.
  • Harde buitenschaal om stoten en vallen te weerstaan.
  • Zwart en oranje ontwerp, passend bij de nieuwe Adipower CTRL 3.1
  • Een palettero die deel uitmaakt van de nieuwe Adidas Padel 2022 collectie.

Voor wie is het? Omdat het een van de tassen van Alex Ruiz is, perfect voor spelers die meestal veel materiaal bij zich hebben, omdat het een van de grootste padel racketassen in de collectie is, gemaakt van technische en resistente stoffen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je gaat genieten van een zeer goede kwaliteit paletteero, niet alleen dat maar je kunt ook een zeer opvallend ontwerp in zwart met oranje dragen dat niet onopgemerkt zal blijven bij je collega's.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten