Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas ProTour Lime
  • Padeltas Adidas ProTour Lime
  • Padeltas Adidas ProTour Lime

Padeltas Adidas ProTour Lime

PVP: € 90,00
€ 80,95
-11% Adidas Padel
Padeltas Adidas ProTour Lime | Koop de nieuwe collectie Adidas-padeltassen en vernieuw je oude tas voor een van de grootste, met waterdichte materialen en een nieuw ontwerp

Grote gele Adidas Pro Tour Padeltas

Kies uit een breed scala aan rugzakken in de nieuwe Adidas Padel 2022-collectie. Als je een van degenen bent die beladen naar je wedstrijden gaat, raden we de ProTour padeltas met grote capaciteit in limoenkleur aan, zodat je verschillende rackets, kleding en schoeisel in één compartiment Onafhankelijk.

Wat betreft de ruimte, het heeft een centrale zak om schoenen of kleding op te bergen en een ander zijvak om het racket beter beschermd te dragen. Wat betreft de materialen, het is volledig gemaakt van polyester en thermische materialen die het beschermen tegen de regen of elke vloeistof die het kan beschadigen.

Adidas ProTour Lima tas, kenmerken

  • De Adidas ProTour Lima is een van de grootste en meest robuuste.
  • De afmetingen zijn ongeveer 55 x 43 x 30 cm.
  • 2 zijvakken voor de padelrackets inclusief thermotechniek.
  • Je kunt hem op je rug dragen in de vorm van een rugzak of in je hand.
  • Kwalitatieve en waterdichte stoffen die bestand zijn tegen het gebruik en het verstrijken van de tijd.
  • Passend design bij de nieuwe Adipower 3.1 van Alex Ruiz.
  • Het maakt deel uit van de nieuwe Adidas 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Aanbevolen voor jongens die het huis meestal beladen verlaten, dus ze hebben een grote en comfortabele padeltas nodig. Het is ook perfect voor regenachtige dagen omdat het is gemaakt van waterdichte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een palettero van zeer goede kwaliteit is, kun je hem naar boven laden en gaat hij lang mee. Daarnaast is hij ontworpen in zwart met limoengele details, passend bij het nieuwe Seba Nerone racket, spectaculair!

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten