Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas ProTour Oranje
  • Rugzak Adidas ProTour Oranje
  • Rugzak Adidas ProTour Oranje

Rugzak Adidas ProTour Oranje

PVP: € 63,00
€ 56,70
-11% Adidas Padel
Adidas ProTour BackPack Oranje Padel Rugzak | Als u zich per motor of fiets verplaatst, is deze Adidas padelrugzak perfect voor u, omdat hij klein is en een groot aantal grote vakken heeft.

Kleine Padel Rugzak Adidas Protour oranje 2022

Bekijk de nieuwe 2022 Adidas-tassencollectie die boordevol nieuwe functies zit. Ontdek de ProTour-rugzak in oranje, een zeer comfortabele padel-rugzak die ideaal is voor mensen die weinig spullen bij zich hebben om te trainen.

Wat de ruimte betreft, kunt u alleen het noodzakelijke opbergen, daarom heeft het twee vakken, een om de padel racket in op te bergen en de andere om handdoeken, kleding of schoenen op te bergen. Daarnaast zijn er twee zijvakken verwerkt om persoonlijke spullen in op te bergen zonder deze overal in de rugzak kwijt te raken.

Oranje Adidas ProTour tas, kenmerken

  • De Adidas ProTour Rugzak Oranje heeft twee gewatteerde handvatten om je rug te beschermen.
  • Afmeting ongeveer 48 x 14 x 31 cm.
  • Het heeft twee zakken, een voor de padel racket en een andere Headzak.
  • Zijzakken en één aan de voorkant voor het opbergen van persoonlijke spullen die je makkelijker kwijt kunt.
  • Gemaakt met 100% polyester
  • Materialen die water afstoten.
  • Het behoort tot de Adidas Padel 2022 rugzakcollectie

Voor wie is het? Ideaal voor atleten die trainen op een motor of fiets omdat ze iets comfortabelers nodig hebben om te dragen. Bovendien heeft het geen overdreven grote maat, dus het zal niet oncomfortabel zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met een zeer coole esthetiek in zwart met details zoals het logo en de lijnen op de voorkant in oranje. Ook als je ruimte tekort komt kan je hem combineren met de nieuwe oranje ProTour paletteero.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten