Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Multigame zwart rood
  • Padeltas Adidas Multigame zwart rood
  • Padeltas Adidas Multigame zwart rood

Padeltas Adidas Multigame zwart rood

PVP: € 84,00
€ 75,95
-10% Adidas Padel
Adidas Multigame Zwart Rood Padeltas | Ontdek de nieuwe palettero van Ale Galán, een Adidas-tas met twee vakken voor de mesjes en nog twee om vuile kleren en schoenen in op te bergen
Schrijf een beoordeling

Adidas Multigame rode padeltas van Ale Galán

Vergeet het dragen van grote en oncomfortabele rugzakken naar wedstrijden met de nieuwe Multigame padeltas in zwart en rood uit de Adidas catalogus 2022. Deze rugzak is ontworpen met technische materialen om intensief gebruik en het verstrijken van de tijd te weerstaan, waarbij altijd zijn prestaties behouden blijven.

Qua ruimte heeft hij in het midden twee aparte vakken waar je allerlei kleding en vuile schoenen apart in kunt opbergen, zodat je ze niet met schone kleding hoeft te mixen. Het heeft ook 2 kanten voor de padel racket, een met een thermofunctie om ze in goede staat te houden.

Zwart en rode Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De Adidas Multigame zwart met rode padel racketas is gemaakt van 100% polyester.
  • Nogal een groot formaat van ongeveer 56 x 29 x 30 centimeter.
  • Pas de handvatten aan en draag hem als een rugzak.
  • Twee handvatten om hem als rugzak te dragen en een andere om hem met de hand te dragen.
  • Een vak in het midden en een apart vak voor schoenen.
  • Zakken aan de zijkanten om rackets in op te bergen.
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een goede keuze voor al die mensen die zich na de training omkleden of douchen en een tas willen om al deze materialen in te vervoeren zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de tassen is met een prachtig zwemdesign, passend bij de nieuwe Metalbon 3.1 van Ale Galán, dus het combineert zwart met rode details en ritsen, een van de tassen waar spelers de voorkeur aan geven!

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten