Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Multigame zwart blauw
  • Padeltas Adidas Multigame zwart blauw
  • Padeltas Adidas Multigame zwart blauw

Padeltas Adidas Multigame zwart blauw

PVP: € 84,00
€ 52,95
-37% Adidas Padel
Padeltas voor padel Adidas Multigame Zwart Blauw | Verander je paletteero voor een nieuwe van het merk Adidas van groot formaat, perfect voor het vervoeren van handdoeken, kleding of schoenen als we gaan trainen

Adidas medium zwarte en blauwe Padeltas

Ontdek de nieuwe Adidas Padel 2022 collectie in onze online winkel, we hebben een grote verscheidenheid aan producten. Koop de nieuwe middelgrote zwart-blauwe Multigame-Padel Tassen, een van de tassen van Ale Galán die combineert met de nieuwe Metalbone CTRL 3.1 in zwart en blauw.

Met de multigame kun je al je trainingsmateriaal opslaan zonder ruimteproblemen. Het heeft twee zakken aan de zijkanten om maximaal twee rackets op te bergen en twee centrale zakken om de schoenen van de schone kleding te scheiden. Je kunt hem ook als rugzak dragen dankzij de twee verstelbare handvatten.

Zwart en blauwe Adidas Multigame tas, kenmerken

  • Twee zijvakken voor het opbergen van de rackets in de Adidas Multigame Zwart Blauw.
  • Geschatte afmetingen van 56 x 29 x 30 cm.
  • Het heeft twee verschillende handvatten om het als rugzak of met de hand te dragen.
  • Twee centrale vakken voor het opbergen van handdoeken, kleding, pantoffels...
  • Gemaakt met waterdichte stoffen.
  • Zwart ontwerp met witte en blauwe details, passend bij de Metalbone CTRL 3.1
  • Een van de grootste Adidas Padel 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die niet op zoek zijn naar een heel grote, maar ook niet te klein, omdat het een perfecte gemiddelde maat heeft om handdoeken, producten voor persoonlijke hygiëne, padelaccessoires of wat we ook gebruiken in onze trainingssessies mee te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen zijn je rackets zeer goed beschermd, maar je zult ook een mooi zwart design kunnen dragen met de details van de strepen en het Adidas-logo in wit en blauw op de afwerkingen. Een combinatie waarmee je in al je wedstrijden zult slagen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padel padel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs.

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten