Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Multigame Vintage
  • Padeltas Adidas Multigame Vintage
  • Padeltas Adidas Multigame Vintage

Padeltas Adidas Multigame Vintage

PVP: € 95,00
€ 85,50
-11% Adidas Padel
padel tas Adidas Multigame Vintage | Verander je oude padelbag voor een Adidas van de hoogste kwaliteit, hierin kun je verschillende goed beschermde padels opbergen, evenals kleding en schoeisel

Adidas Multigame Medium Tas Zwart

Verander je oude padel bag voor een nieuwe uit de Adidas Padel 2022 collectie. Ontdek de Multigame Vintage padel bag in het zwart, hij heeft dus een zeer verfijnd design. In navolging van de hele lijn van de Multigame-serie, is het een van de meest ruime en comfortabelste om te dragen dankzij de zakken die het heeft.

Wat de fabricage betreft, vallen polyester en waterdichte stoffen op om de regen te weerstaan en alles binnenin te beschermen. Voor meer ruimte zijn er twee centrale vakken ontworpen om kleding, schoenen of accessoires enz. op te bergen. Aan de zijkanten kunnen we dankzij de zijkanten meerdere mesjes opbergen.

Adidas Multigame Vintage tas, kenmerken

  • Grote capaciteit van de Adidas Multigame Vintage met grote vakken.
  • Twee soorten grip om hem als rugzak of in de hand te dragen.
  • Twee zakken aan de zijkanten met thermotechnologie om de mesjes te beschermen.
  • Gemaakt van polyester en waterdicht materiaal.
  • Centrale vakken om materialen in op te bergen
  • Zeer verfijnd ontwerp in zwarte en waterdichte materialen.
  • Het behoort tot de Adidas 2022 grote tassencatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor mannen die niets thuis willen laten als ze op een comfortabele manier trainen en alles vervoeren. Bovendien kun je hem dankzij de handvatten aan de achterkant als rugzak dragen, wat perfect is voor mensen die met de motor of fiets reizen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je mesjes zijn dankzij de thermofunctie heel goed beschermd en je kunt ook een vrij simpel design in het zwart dragen. Het is dus heel goed te combineren met elke kit en je zult zeer goed uitgerust naar al je wedstrijden gaan.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padel padel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs.

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten