Padeltas Adidas Multigame greenpadel

PVP: € 78,51
€ 53,69
-32% Adidas Padel
padel tas Adidas Multigame Greenpadel | Koop de Adidas multigame in het zwart, een van de padeltassen die je dit seizoen het meest zult zien dankzij de functies en duurzame constructie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022

Padeltas Adidas Multigame Zwart en Groen

Koop de Multigame Greenpadel Padel Tassen voor de beste prijs, die deel uitmaakt van de nieuwe tassencollectie Adidas 2022. Het lost je ruimteproblemen op, omdat het twee thermozakken aan de zijkanten heeft met capaciteit voor meerdere padel racketen en twee andere centrale om schone kleding te scheiden van padelschoenen .

Bij de fabricage zijn technische materialen gebruikt om de beste kwaliteit te geven, daarom zijn 100% polyester en waterdichte stoffen gebruikt. Om het te vervoeren kunnen we de twee handvatten aan de achterkant gebruiken of het handvat aan de bovenkant om het als een tas te dragen.

Zwart en groene Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De adidas Multigame Greenpadel is redelijk comfortabel dankzij de twee gevoerde handvatten.
  • Ruime afmetingen zodat je niets thuis laat.
  • Robuuste en compacte constructie.
  • Twee zakken aan de zijkanten om de rackets op te bergen en te beschermen met thermische isolatie.
  • Centrale vakken voor het opbergen van ballen, handdoeken, kleding...
  • Verstelbare banden om hem comfortabel op de rug te dragen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe catalogus van Adidas Pádel 2022 tassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor elke atleet die meerdere keren per week traint en die zich na de training liever omkleedt, omdat de multigame de ruimte biedt die je nodig hebt om handdoeken, hygiëneproducten of schoenen mee te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Op het eerste gezicht valt hij op door zijn zwarte design met de details van het logo en de karakteristieke lijnen in groen. Hij combineert dus heel goed met de nieuwe Metalbone Greenpadel of de Adipower Greenpadel.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten