Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Rugzak Wit Groen
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Wit Groen
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Wit Groen

Rugzak Adidas Multigame Rugzak Wit Groen

PVP: € 69,00
€ 61,95
-11% Adidas Padel
Multigame BackPack Wit Groene Padel Rugzak | Koop deze Adidas-rugzak voor sport, hij heeft een exclusief ontwerp in wit met groene details waardoor je op de baan schittert

Padel Rugzak Adidas Multigame Wit en groen 2022

Neem alleen wat je nodig hebt mee naar de wedstrijden met deze witte en groene Adidas Multigame padelrugzak, die deel uitmaakt van de Adidas 2022-collectie. Het formaat is klein en het heeft ook een zeer modern ontwerp waardoor we het kunnen gebruiken om naar het werk te gaan ook. .

Hij heeft een apart vak aan de achterkant om de schep in op te bergen, nog een redelijk groot Headvak en een klein zijvakje om persoonlijke spullen in op te bergen die we niet kwijt willen in de rugzak. Naast het transporteren heeft het twee handvatten om het op de rug te dragen.

Wit en groene Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De Adidas Multigame Rugzak Wit groen is vervaardigd en is gemaakt van polyester.
  • Capaciteit om net genoeg te dragen, geschatte grootte van 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Het heeft twee verstelbare en gewatteerde handvatten om het op de rug te dragen.
  • Door het speciale vak is je racket goed beschermd.
  • Headvak voor accessoires en een kleiner vak voor sleutels
  • Wit en groen ontwerp om het aantrekkelijker te maken.
  • Inbegrepen in de Adidas 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Voor elke atleet die op zoek is naar een rugzak die niet te groot is en veel weegt. Bovendien is het versterkt op de gebieden die gevoeliger zijn voor beschadiging, zodat het bestand is tegen gebruik en in goede staat blijft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in wit met groene details, een heel andere combinatie dan we gewend zijn te zien, zal het ook de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2022 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten