Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Vintage
  • Rugzak Adidas Multigame Vintage
  • Rugzak Adidas Multigame Vintage

Rugzak Adidas Multigame Vintage

PVP: € 69,00
€ 61,95
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame Rugzak Vintage | Maximaal comfort voor je rug met deze kleine Adidas Padel-rugzak, een tas van ongelooflijke kwaliteit en functies om je te begeleiden in je dagelijkse leven

Padel Rugzak Adidas Multigame Zwart 2022

Vernieuw je oude palettero voor een nieuwe met technische materialen van het merk Adidas. Koop de Multigame-rugzak in het zwart, een model waarmee je al je spullen op een zeer comfortabele manier kunt vervoeren, omdat je hem op je rug kunt dragen dankzij de twee gevoerde handvatten.

Het is vervaardigd met een Headvak om kleding, handdoeken of ballen in op te bergen en een ander in het achterste gedeelte waarin we het racket apart kunnen opbergen, zodat het beter beschermd is. Bovendien is er een veel kleiner apart vak opgenomen waarin kleinere items kunnen worden opgeborgen voor een snellere locatie.

Zwarte Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De Adidas Multigame Backpack Vintage is klein van formaat, net genoeg capaciteit.
  • Ruggreep met verstelbare banden.
  • Headvak om ons materiaal in op te bergen.
  • Onafhankelijke zak op de rug om het racket te beschermen.
  • Extra ruimte om sleutels of mobiel op te bergen.
  • Gemaakt van polyester en waterdichte stoffen.
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor jongens die al hun padelmateriaal op een comfortabele manier willen dragen en zonder een te grote en ongemakkelijke tas te hoeven dragen die vervelend is.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij het moderne design kun je hem niet alleen gebruiken om te sporten, maar ook om mee te nemen naar je werk of universiteit. Ook is hij geheel in het zwart uitgevoerd waardoor je hem met vrijwel alles kunt combineren.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2022 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten