Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Rugzak Groenpadel
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Groenpadel
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Groenpadel

Rugzak Adidas Multigame Rugzak Groenpadel

PVP: € 69,00
€ 61,95
-11% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas Multigame Rugzak Groenpadel | Praktische Adidas padel-tas om naar je wedstrijden te gaan, kleiner van formaat om alleen te vervoeren wat je nodig hebt als je met de motor of scooter reist

Padel Rugzak Adidas Multigame Rugzak Zwart en Groen

Laat niets thuis met de Multigame padel-rugzak in zwart en groen, een van de nieuwigheden van de nieuwe Adidas Padel 2022-catalogus. Het is een tas waar je dol op zult zijn vanwege zijn grootte en ruimte, omdat je er iets in kunt opbergen van padelkleding of accessoires naast je padel racket.

Voor de fabricage zijn technische materialen zoals polyester en waterdichte stoffen gebruikt om ons te helpen de padel racket te beschermen als het regent. Voor meer comfort zijn er twee gevoerde handvatten toegevoegd die zeer comfortabel voor ons zullen zijn omdat we het gewicht van de rugzak nauwelijks zullen voelen.

Zwart en groene Adidas Multigame tas, kenmerken

  • Geweldige kwaliteit en duurzaamheid van de Adidas Multigame Rugzak Greenpadel.
  • Middelgroot, circa 48 x 14 x 31 cm.
  • Grip om hem op de rug te dragen en naar smaak aan te passen.
  • Je kunt je padel racket beschermen dankzij het specifieke vak om het op te bergen.
  • Groot genoeg Headvak om kleding of schoenen in op te bergen.
  • Zeer modern design in zwart en groen.
  • Inbegrepen in de Adidas 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Voor iedereen die met de motor reist en een tas nodig heeft die niet al te groot, kwalitatief en stevig genoeg is om net genoeg voor zijn lucifers mee te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door zijn vormgeving is het een Adidas tas die je zowel voor het sporten als voor naar je werk kunt gebruiken. En als je geen ruimte meer hebt, kun je het combineren met de Multigame van hetzelfde ontwerp, omdat beide een zwarte esthetiek en groene details hebben.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2022 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij u past.</p

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten