Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Tour zwart geel
  • Padeltas Adidas Tour zwart geel
  • Padeltas Adidas Tour zwart geel

Padeltas Adidas Tour zwart geel

PVP: € 70,00
€ 41,95
-41% Adidas Padel
Padeltas Adidas Tour Zwart Geel | Als je niet te veel wilt dragen, geniet dan van deze middelgrote Adidas-tas, want je kunt je materiaal en douchekleding zonder problemen vervoeren.
Schrijf een beoordeling

Adidas Tour zwart en gele padeltas

Laat niets thuis met de nieuwe Tour-Padel Tassen in zwart en geel uit de Adidas Padel 2022-catalogus, een perfecte tas om mee te nemen wat je nodig hebt voor de wedstrijden, aangezien hij een middelgroot formaat heeft. Er zijn twee handvatten meegeleverd om het als een rugzak te dragen en een aan de bovenkant om het met de hand te dragen.

Je zult verrast zijn door de ruimte die het bevat, want het heeft een zijvak voor de padel rackets, een andere onafhankelijke met een rooster voor de schoenen, evenals een vrij grote centrale waarin we een handdoek kunnen opbergen voor zweet, kleding of andere padel accessoires. .

Adidas Zwart-gele Tourtas, kenmerken

  • Adidas Tour Zwart Geel meet ongeveer 55 x 36 x 30 centimeter ongeveer.
  • Kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • Twee gevoerde handgrepen aan de achterkant.
  • Zijvak dat je rackets in goede staat houdt.
  • Redelijk groot middenvak en geïntegreerd schoenenvak.
  • Zwart en geel design, zeer opvallend!
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is deze tas van het merk adidas een goede optie voor mensen die net genoeg bij zich hebben en niet douchen na de training, dus alleen een padel racket en een paar andere dingen zoals een bidon, handdoeken of ballen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer sportief en opvallend ontwerp heeft, combineert het de kleur zwart met details aan de randen in blauw en geel. Daarnaast valt de blauwe kleur ook op in de afwerkingen en ritsen, een combinatie die de aandacht zal trekken van iedereen die hem ziet.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten