Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyaan Zwart
  • Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyaan Zwart

Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyaan Zwart

PVP: € 13,00
€ 11,95
-9% Adidas Padel
Padel polsbandjes Adidas Tennis L Bright Cyan Black | Maak je klaar voor de hitte met de Adidas Tennis L-polsbandjes, perfect om zweet van je gezicht te verwijderen en te voorkomen dat zweet van je armen naar je handen gaat.

Lange polsbandjes Adidas Tennis L Bright Cyan Black

Rust jezelf van top tot teen uit met de nieuwe collectie accessoires Adidas 2022. Koop de Tennis padel polsbandjes in cyaan, een accessoire ontworpen voor alle atleten die zweten willen bestrijden, vooral in de zomer.

Dankzij de materialen waarmee het is ontworpen, zijn ze verantwoordelijk voor het absorberen van al het zweet van de armen en het gezicht om het later te verdrijven, waardoor het zich niet ophoopt. Het is ook een goede optie voor mensen die herstellende zijn van een blessure, omdat het je helpt om slechte bewegingen te voorkomen.

Blauwe Adidas Tennis polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L Bright Cyan Black is ontworpen in een groot formaat.
  • Ze zijn kort en worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Ze zijn ontworpen in cyaan, maar zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Bij de vervaardiging zijn elastische materialen toegevoegd voor meer comfort.
  • Groot absorptievermogen om te voorkomen dat zweet van de armen naar de handen gaat.
  • Verzameling accessoires om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? We raden het aan aan die mensen die overmatig zweten op het gezicht willen vermijden of die slechte bewegingen willen vermijden die een blessure kunnen veroorzaken om ze in de toekomst te vermijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is niet alleen een perfect accessoire voor de zomer, maar je kunt het ook met alles combineren, aangezien ze in het zwart zijn ontworpen, zullen ze je favorieten worden.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk van erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padel rackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen het Duitse merk bijvoorbeeld op alle circuits van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten