Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Tennis L Semi Pulse Lila Witte Polsbandjes
  • Adidas Tennis L Semi Pulse Lila Witte Polsbandjes

Adidas Tennis L Semi Pulse Lila Witte Polsbandjes

PVP: € 13,00
€ 11,95
-9% Adidas Padel
Adidas Tennis L Semi Pulse Lila Witte padel polsbandjes | Geen handdoek meer tijdens het spelen dankzij de nieuwe Tennis Semi Pulse polsbandjes in maat L van Adidas, een perfect accessoire in de zomer

Lange Polsbandjes Adidas Tennis L Semi Pulse Lila Wit

Bekijk onze uitgebreide catalogus met polsbandjes en kies een van de accessoires die in de zomer niet mogen ontbreken. Je kunt nu de nieuwe lange maat Semi Pulse polsbandjes van Adidas in het wit kopen, een accessoire waarmee je tijdens het spelen geen handdoek hoeft te gebruiken.

Dit accessoire heeft een groot absorptievermogen wat helpt voorkomen dat het zweet van je armen naar je handen gaat, waardoor het racket uit je handen glijdt en dus niet goed kan spelen. Ze zijn ook perfect om zweet van het voorHead te verwijderen, zodat het de ogen niet bereikt.

Paarse Adidas Tennis L Semi Pulse polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L Semi Pulse Wit wordt verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder polyester en katoen.
  • Houdt het gebied warm om polsblessures te voorkomen.
  • Ze zijn ontworpen in het wit, maar zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
  • Ze voorkomen dat het zweet van de armen naar de handen gaat.
  • Verzameling accessoires om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is perfect voor die spelers die niet door de hitte worden tegengehouden als het op training aankomt, omdat het helpt voorkomen dat het zweet van het voorHead in de ogen valt, wat een zeer oncomfortabel gevoel geeft tijdens het sporten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden vanwege hun hoge kwaliteit, maar ook vanwege hun ontwerp in paars en wit, dus je zult het heel gemakkelijk vinden om te dragen met elk kledingstuk en zelfs met je padel racket.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk van erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padel rackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen het Duitse merk bijvoorbeeld op alle circuits van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten