¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Adidas Metalbone 3.2
  • Adidas Metalbone 3.2
  • Adidas Metalbone 3.2

Adidas Metalbone 3.2

PVP: € 314,05
€ 314,01
-1% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone 3.2 | Nieuwe editie van het Ale Galán-racket, een model met de beste Adidas-technologieën dat wordt gekenmerkt door zijn punch en zijn gewichtssysteem voor balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone 3.2 2023 padel racket

We presenteren de volledige catalogus met Adidas Padel 2023-producten, zodat u in elke comcapitie op uw beste niveau kunt presteren. Ontdek het rode Metalbone 3.2 padelracket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn kracht omdat het een diamantformaat heeft met een hoge balans. U kunt de balans echter aanpassen dankzij de 6 schroeven van het gewichts- en balanssysteem.

Het behoort tot de serie Ale Galán-rackets, dus het heeft de beste technologieën en materialen van het merk. de constructie van 100% koolstof met een oppervlak van gealuminiseerd koolstof van 2 op 1. Het heeft ook een versterking van de achthoekige structuur die de structuur een grote sterkte geeft en dus een goede slagkracht. Om te eindigen, biedt het uitstekende sensaties dankzij het zachte eva-rubber en het ruwe oppervlak.

Adidas Metalbone 2023, kenmerken

  • Je kunt de balans van de Adidas Metalbone 3.2 aanpassen dankzij de Weight and Balance-technologie.
  • Extra grote diamantvorm en hoge balans, waardoor het een powerracket is.
  • Eva zacht prestatierubber in de kern dat zorgt voor meer output en sensaties.
  • Carbon constructie met een 2 op 1 gealuminiseerde laag op de vlakken.
  • Grotere effecten dankzij het Spin padel racket-systeem dat ruwheid genereert.
  • Octagonal Structure-technologie die zorgt voor meer stevigheid.
  • Verdeeld gatenpatroon om je sweetspot te verbeteren.
  • Het behoort tot de serie geavanceerde padel rackets Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor professionele of gevorderde spelers die meestal in de backhandpositie spelen en hun tegenstanders graag verpletteren, aangezien het een powerracket is waarmee je de bal gemakkelijk x 3 kunt krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de rackets van Ale Galán is, een van de beste WPT-spelers, dus je zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp. Dit seizoen keert de nieuwe Metalbone terug in zichtbaar carbon met een centraal logo en een deel van het witte hart, evenals zwarte details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten