Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone CTRL 3.2
  • Adidas Metalbone CTRL 3.2
  • Adidas Metalbone CTRL 3.2

Adidas Metalbone CTRL 3.2

PVP: € 380,00
€ 174,95
-54% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone CTRL 3.2 | Plaats de bal met precisie met dit Adidas control padel racket, een hoogwaardig wedstrijdmodel gemaakt van carbon en met een brede sweetspot die fouten vergeeft.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Control 3.2 2023

We hebben nu de nieuwe Adidas Padel 2022 padel rackets voor je beschikbaar om degene te kiezen die je nodig hebt. Ontdek het Metalbone CTRL 3.2 padel racket in zwart en blauw, een model van de geavanceerde serie dat opvalt door zijn controle en speelbaarheid. Hiervoor is het ontworpen met een ronde mal en een lage balans, dus het is heel gemakkelijk om de bal met precisie te plaatsen.

Aan de andere kant kunt u de balans aanpassen dankzij de 6 schroeven van het gewichts- en balanssysteem. Het biedt ook uitstekende sensaties dankzij het zachte eva-rubber en het ruwe oppervlak. Bovendien geven de 100% koolstofconstructie en de Octagonal Structure-versterking hem een grote sterkte en dus een goede stoot.

Adidas Metalbone Control 3.2 2023, karakteristieken

  • Je kunt de balans van de Adidas Metalbone CTRL 3.2 aanpassen dankzij de Weight and Balance-technologie.
  • Rond ontwerp en balans dicht bij de vuist, waardoor het een controleracket is.
  • Eva zacht prestatierubber in de kern dat zorgt voor meer output en sensaties.
  • Carbon constructie met een gealuminiseerde laag op de vlakken.
  • Spin padel racket-systeem dat ruwheid genereert en spin verbetert.
  • Stevige en stijve structuur dankzij het nieuwe Octagonal Structure-verstevigingssysteem.
  • Gatenontwerp dat je sweetspot verbreedt om ongedwongen fouten te verminderen.
  • Het behoort tot de serie geavanceerde padel rackets Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens met een gevorderd en meer technisch speelniveau, aangezien het een controlepadel racket is, ideaal om het punt van achteren voor te bereiden en de overgang naar de aanval te beginnen, omdat het niet tekortschiet in kracht.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de aanpassing is van het racket van Ale Galán voor de meest technische spelers, dus het bevat dezelfde technologieën. Bovendien is de afwerking spectaculair met de combinatie van carbon gezien met het logo en details in blauw.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten