Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone W Team
  • Adidas Metalbone W Team
  • Adidas Metalbone W Team

Adidas Metalbone W Team

PVP: € 220,00
€ 219,95
-1% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone W Team | Haal je winnende slagen met dit Adidas damesracket, een echt krachtig model dat ook een zeer goed balgevoel biedt dankzij het zachte eva-rubber en glasvezel
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Metalbone Team 2023

Geniet met volle teugen als je naar het net gaat met het nieuwe Metalbone W Team padelracket, een model voor dames dat Adidas 2023 heeft ontwikkeld met zijn beste technologieën, materialen en design. Het wordt gekenmerkt door zijn diamantpatroon met een medium-hoge balans, dus het biedt meer punch in het schot, maar zonder het comfort van de speler te verwaarlozen.

Gemaakt van glasvezel en zacht eva-rubber, genereert het een meer elastische aanraking, vermindert het trillingen en verbetert het de baloutput. Bovendien is het framegebied versterkt met carbon samen met het Octagonal Structure-systeem. Ten slotte bevat het ruwe vlakken, zodat je je foto's meer effect kunt geven.

Kenmerken Adidas Metalbone Team Dames

  • Constructie met een lager gewicht om de Adidas Metalbone W Team 2023 beter beheersbaar te maken.
  • Het bevat eva soft performance rubber voor een goede start en om trillingen te verminderen.
  • Krachtig racket met snelle aanpassing dankzij de gebruikte materialen.
  • Oppervlakteconstructie met glasvezel, een elastisch en flexibel materiaal.
  • Extra groot diamantformaat en hoge balans voor maximaal vermogen.
  • Carbon buisvormig en versterkt met Octagonal Structure-technologie.
  • Ruw oppervlak gecombineerd met een Smart Holes verdeling van gaten.
  • Een van de nieuwe Adidas 2023 padel rackets voor dames.

Voor wie is het? Speciaal bedoeld voor gevorderde of gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een krachtig, handelbaar racket met een semi-zachte touch, omdat je dankzij de combinatie van materialen kunt genieten van meer sensaties bij het raken van de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het niet moeilijk voor je zal zijn om het te spelen, zodat je meteen je beste schoten kunt maken om het netspel te domineren. Bovendien is het ontwerp verbeterd om het echt spectaculair te maken, door een zwarte achtergrond te combineren met een wit centraal logo en turquoise details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten