Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023
  • Adipower Multiweight 2023

Adipower Multiweight 2023

PVP: € 400,00
€ 399,95
-1% Adidas Padel
Adipower Multiweight | Haal je krachtigste slagen uit met dit hoogwaardige Adidas-racket, een model dat erg populair is vanwege zijn kracht en dat terugkeert met een systeem om de balans aan te passen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adipower Multiweight 2023 padel racket

Speel comfortabel in de buurt van het net met het nieuwe zwart-gele Adipower Multiweight padel racket, een topmodel ontwikkeld door Adidas Padel 2023. Dit seizoen keert het terug met aangepaste gewichtstechnologie waarmee je tot 12 gram meer gewicht kunt toevoegen , aanpassen evenals zijn balans.

Het handhaaft de diamantvorm met een hoge balans, dus het wordt gekenmerkt door zijn punch. Het beschikt over een constructie van 15k carbon en dubbele exoskelettechnologie voor meer sterkte. Het heeft ook eva-rubber met een hoge dichtheid aan de binnenkant, dus het is een sterk powerracket. Ten slotte bevat het een ruw oppervlak en een zoetpotsysteem om de goede plek te verbeteren.

Adidas Adipower Multiweight geel, kenmerken

  • Oversized diamantvorm en hoge balans van de adidas Adipower Multiweight 2023.
  • Nieuw ontwerp met schroeven om gewicht toe te voegen en de balans te wijzigen.
  • Eva high memory core, een schuim met een hoge dichtheid dat een hardere aanslag genereert.
  • Volledig carbon met 15k weefsel voor extra sterkte.
  • Geef je slagen meer spin dankzij de Spin padel racket-technologie.
  • Sterkere structuur met Dual eXoskelet en Power Embossed zenuwen.
  • Slim gatenboorpatroon om een goede sweet spot te bieden.
  • Inbegrepen in de serie geavanceerde Adidas Padel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Voor ervaren sporters met een agressiever spel, aangezien het een krachtig racket is dat door de combinatie van materialen ook een hardere touch biedt, dus als je de bal hard raakt zal deze er met veel snelheid uitkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een nieuwe evolutie is van de klassieke Adipower die een aangepast gewichtssysteem presenteert om het padelracket aan te passen. Het keert ook terug met een heel eenvoudig ontwerp, maar een ontwerp dat veel aandacht trekt omdat het een zwarte achtergrond combineert met fluorescerende gele details en logo.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten