Adidas Adipower 3.2
 • Adidas Adipower 3.2
 • Adidas Adipower 3.2

Adidas Adipower 3.2

PVP: € 289,26
€ 289,22
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower 3.2 padelracket | Haal je winnende slagen met dit Adidas-racket van geavanceerd niveau, een model dat spelers erg waarderen vanwege de stoot, aanraking en solide structuur
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower 3.2 2023 padel racket

Geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe collectie rackets van Adidas Padel 2022. Een nieuwe editie van het gele Adipower 3.2 padel racket keert terug, een model dat opvalt door zijn punch en harde aanraking, zodat je het spel van netto. Hiervoor heeft het een extra grote diamantvorm met een hoge balans, wat zich vertaalt in meer kracht.

Met het slimme gatenontwerp van de boor- en ruwe vlakken is de sweet spot echter verbeterd om geen overmatige controle te verliezen. Voor de fabricage zijn koolstof en 15k gealuminiseerd weefsel gebruikt in combinatie met dubbele exoskelettechnologie voor een stijvere structuur. Het is ook versterkt met het Power Embossed-systeem voor een stabielere slag.

Adidas Adipower 3.2 zwart en geel kenmerken

 • Geef meer kracht aan je slagen met het diamantformaat en de hoge balans van de nieuwe Adidas Adipower 3.2.
 • Constructie in koolstof en gealuminiseerde stof in 15k stof.
 • Eva high memory rubberen kern voor een hardere aanslag.
 • Spinpadel racket-technologie toegepast op de vlakken die spin bevorderen.
 • Combinatie van Power Embossed en Dual Exoskeleton-technologieën die het een grotere stijfheid geven.
 • Nieuwe gatenverdeling voor een royalere sweetspot.
 • Versterkingen in het hartgebied die de stabiliteit verbeteren.
 • Een van de nieuwe high-end padel rackets Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten van gevorderd niveau die op zoek zijn naar een krachtig racket, aangezien de Adipower wordt gekenmerkt door zijn enorme kracht en zijn hardere aanraking, waarmee de bal met grote snelheid naar buiten komt bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste powerrackets op de markt is, waarin innovatieve technologieën en ultramoderne materialen samenkomen. Eindelijk heeft het een nieuwe afbeelding in zwarte en gele details, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor het blote oog.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten