Adidas Adipower CTRL 3.2
  • Adidas Adipower CTRL 3.2
  • Adidas Adipower CTRL 3.2

Adidas Adipower CTRL 3.2

PVP: € 350,00
€ 199,95
-43% Adidas Padel
padel racket Adidas Adipower CTRL 3.2 | Bereid het punt van achteren voor met dit hoogwaardige Adidas-racket, een model met een brede sweetspot die ook terugkeert met hard rubber om geen kracht te verliezen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 15 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower CTRL 3.2 2023 padel racket

Domineer het aanvallende spel met het Adipower CTRL 3.2 padel racket uit de meest geavanceerde Adidas Padel 2022-serie.De technologieën en materialen die zijn gebruikt, zorgen voor een grote kracht omdat het naast hoogwaardig eva-rubber een diamantformaat met een hoge balans presenteert. dichtheid voor een hardere aanslag.

De structuur is extreem resistent, omdat zowel koolstof als dubbele exoskelettechnologie is gebruikt om meer sterkte en stijfheid te bereiken. Om geen overmatige controle te verliezen, bevat het naast het sweet pot-systeem een ruw oppervlak om de sweet spot te vergroten. Het wordt ook het nieuwe padel racket voor Seba Nerone.

Adidas Adipower Control 3.2 oranje, kenmerken

  • Ronde vorm met balans dichtbij de hand van de Adidas Adipower CTRL 3.2
  • Eva-kern met hoge dichtheid om meer kracht in de hit te bereiken.
  • 100% koolstof met een gealuminiseerde laag van 15k stof op het oppervlak.
  • Geef je slagen meer spin dankzij de Spin padel racket-technologie.
  • Grote sterkte van de structuur met de combinatie van Dual eXoskeleton en Power Embossed-technologieën.
  • Slim gatenboorpatroon voor nog meer sweet spot.
  • Stabiele slag zonder te draaien.
  • Opgenomen in de geavanceerde serie van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Voor atleten die meestal professioneel of intensief strijden, omdat het een krachtig racket is dat geweldige controle biedt vanaf de onderkant van de baan. Het stelt echter niet teleur in kracht, aangezien de hardere aanraking ons in staat stelt om de bal er snel uit te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de verstevigingen die erin zijn verwerkt, geniet u van een grotere weerstand tegen mogelijke schokken of stoten. Bovendien keert het dit seizoen terug met een nieuwe afbeelding: een combinatie in zwart met het logo en oranje details die je laat stralen met je eigen licht.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten