Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Team 2023
  • Adidas Adipower Team 2023
  • Adidas Adipower Team 2023

Adidas Adipower Team 2023

PVP: € 210,00
€ 209,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Team padel racket | Geweldige sensaties bij het slaan met dit Adidas powerracket, een model van snelle aanpassing dankzij het zachte eva-rubber en glasvezel dat in zijn vliegtuigen wordt gebruikt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Team 2023 padel racket

Breng je beste versie naar voren in je wedstrijden met de nieuwe catalogus met padelproducten van Adidas 2023. We presenteren het nieuwe Adipower Team padelracket in zwart en geel, een model in de intensieve serie van het merk dat wordt gekenmerkt door zijn kracht. Het heeft dus een diamantformaat en een enigszins hoge balans.

Het is echter geen technisch racket omdat het gemaakt is van flexibele materialen. De kern is gemaakt van zacht eva-rubber en de gezichten zijn gemaakt van glasvezel, wat het een zachtere touch geeft. Om de structuur te versterken, heeft het Dual Exoskeleton en Power Embossed-technologie en zodat je de bal meer spin kunt geven, zijn de vlakken ruw.

Adidas Adipower Team geel, kenmerken

  • Constructie van de plannen van het nieuwe Adidas Adipower Team in glasvezel.
  • Powerracket door zijn oversized diamantvorm en hoge balans.
  • De omtrek is versterkt met Dual Exoskeleton-technologie.
  • Goede sensaties bij het raken van het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Smart Holes-systeem dat ons zal helpen om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Ruw oppervlak dat ons zal helpen om meer contact met de bal te hebben.
  • Krachtig reliëfsysteem dat het meer stijfheid geeft.
  • Een van de Adidas Padel 2023 powerrackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers met een hoog of gemiddeld spelniveau die graag meer kracht voelen bij het slaan, aangezien het nieuwe Adipower Team een powerracket is, dus het zal je helpen de bal uit het veld te krijgen, maar altijd een comfortabel gevoel te behouden. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt van meer elastische materialen, is het niet zo technisch als high-concurrentiemodellen, dus het is gemakkelijker om mee te spelen. Bovendien trekt het esthetisch veel aandacht omdat de combinatie van zwart en geel oogverblindend is.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten