Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX Carbon 2023
  • Adidas RX Carbon 2023
  • Adidas RX Carbon 2023

Adidas RX Carbon 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Adidas Padel
Adidas RX Carbon padel racket | Meer balans in je spel met dit veelzijdige Adidas padel racket, een van de nieuwigheden van dit seizoen die terugkeert met een completere carbonconstructie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas RX Carbon 2023 padel racket

Verbeter je spel met de reeks tussenliggende padel rackets die Adidas Padel 2023 heeft ontwikkeld.Daar vind je het nieuwe rode RX Carbon padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model omdat het is ontworpen in een oversized vorm en medium balans die ook een 100% constructiekoolstof dat behoorlijk resistent is.

Zo is het frame gemaakt van carbon en is er 3k stof gebruikt voor de vliegtuigen en zijn er verstevigingen in de structuur aangebracht om meer stevigheid te bereiken. Het genereert ook zeer goede sensaties dankzij de kern met eva soft performance rubber, de zachtste van het merk, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.

Adidas RX Carbon rood en zwart, kenmerken

  • De Adidas RX Carbon heeft een constructie van 100% carbon.
  • Druppelvormig ontwerp met medium balans, kracht en precisie in gelijke delen.
  • Structurele krachttechnologie voor meer kracht.
  • Zacht Eva-rubber in de kern voor meer output en sensaties bij het slaan.
  • Flats versterkt met 3k stof.
  • Geboorde slimme gaten om de sweet spot uit te breiden.
  • Versterkte hartzone voor een stabiele en trillingsvrije slag.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2023 rackets van gemiddeld niveau.

Voor wie is het? Perfect voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die een sprong in kwaliteit willen maken, aangezien het een veelzijdig racket is dat ons zal helpen ons beste spel in aanval en verdediging te krijgen, waardoor we ons als spelers kunnen ontwikkelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën van het merk heeft, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de koolstofconstructie. Het presenteert ook een zeer opvallend ontwerp in zwart, zacht centraal logo en rode details, je zult er dol op zijn door het gewoon te zien!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten