Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX Green Padel 2023
  • Adidas RX Green Padel 2023
  • Adidas RX Green Padel 2023

Adidas RX Green Padel 2023

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Adidas Padel
Adidas RX Groene Padel padel racket | Bereik je beste spel met dit veelzijdige Adidas padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook wordt gekenmerkt door zijn constructie met ecologische materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas RX Groene Padel 2023 padel racket

Als je milieuvriendelijker wilt zijn en wilt genieten van de beste prestaties op de baan, presenteren we het nieuwe zilveren RX Green Padel padelracket, een tussenmodel ontwikkeld door Adidas Padel 2023. Vanwege het extra grote formaat en medium balans definiëren we het als een veelzijdig racket, dat ons zal helpen om elk deel van de baan te domineren.

Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het zacht eva-rubber in de kern en natuurlijke vlasvezels in vlas voor het oppervlak combineert. Beide materialen zijn elastisch, dus het biedt een geweldige speelbaarheid en bevordert een snelle aanpassing van de speler. Het bevat ook koolstof in de structurele versterkingen van het frame voor meer weerstand.

Adidas RX Green Padel ecologisch, kenmerken

  • De Adidas RX Green Padel is door zijn druppelformaat en medium balans een uitgebalanceerd padel racket.
  • Gemaakt met ecologisch duurzame materialen.
  • Vernieuwd hartontwerp dat meer stabiliteit genereert.
  • Aangenaam balgevoel en zeer goede balafgifte dankzij het zachte eva-rubber in de kern.
  • Oppervlak met natuurlijke vlasvezel die zorgt voor grote elasticiteit.
  • Structurele krachttechnologie voor meer stijfheid van de constructie.
  • Marco Carbon Frame, wat zorgt voor meer weerstand tegen stoten of schokken.
  • Een van de nieuwigheden in Adidas 2022 padelrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van het middenniveau die hun speelstijl willen definiëren, omdat het een uitgebalanceerd racket is dat ons de kracht en controle geeft die we nodig hebben om in elke positie op het veld te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen verminderen we het vervuilende afval en houden we de planeet in goede conditie. Het heeft ook een vrij cool ontwerp dat grijstinten combineert met zilveren details, het meest opvallende!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten