Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen 2023
  • Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen 2023
  • Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen 2023

Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen 2023

PVP: € 110,00
€ 59,95
-46% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen | Vergeet niets mee te nemen in de RB Protour rugzak van het merk Adidas, ideaal om al je materiaal geordend en beschermd op te bergen voor wedstrijden

Padeltas Adidas RB Protour zwart limoen

Profiteer van de nieuwe collectie van het merk Adidas om je oude padel racketas te vernieuwen, binnenin vind je een breed scala aan opties. Een daarvan is de RB Protour-tas die is ontworpen in zwart en limoen en dankzij zijn formaat zeer comfortabel te vervoeren is.

Verdeel de ruimte in een Headvak zodat je al je materiaal op een ordelijke manier kunt opbergen. Het heeft ook nog een vak aan de zijkant om maximaal twee padel rackets in op te bergen. Ook heeft hij een apart vak waar je vuile kleding of schoenen in kwijt kunt.

Padeltas Adidas RB Protour in zwart en lime, kenmerken

  • Je draagt de Adidas RB Protour als rugzak dankzij de handvatten.
  • De kleding is gemaakt met polyester om een grotere weerstand te bereiken.
  • Kleine zijvakken om je mobiele telefoon, sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Zijvak met thermotechnologie voor het opbergen van maximaal twee padelrackets.
  • Het is verkrijgbaar in een andere kleur, dus je kunt degene kiezen die je het leukst vindt.
  • Nieuwe collectie tassen voor padel Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die een tas willen waarin ze al hun materiaal op een geordende en beschermde manier kunnen vervoeren zonder een te grote en moeilijk te vervoeren tas te moeten dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt van zeer resistente stoffen zoals polyester die kwaliteitsverlies door gebruik helpen voorkomen. Het is ook ontworpen in het zwart met details in limegroen.Je zult slagen op het circuit!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten