Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood 2023

Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood 2023 | Je kunt nu spelen met de officiële Ale Galán Padeltas-tas, de RB Multigame, die is ontworpen met zijvakken om je racket in op te bergen en een ander voor schoenen

Padeltas Adidas RB Multigame zwart rood

Laat niets thuis met de nieuwe collectie rugzakken en padel racketassen van het merk Adidas die je vanaf nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Ontdek de nieuwe RB Multigame Padeltas die de officiële speler wordt voor Ale Galán, zodat je kunt spelen als een professional.

In het ontwerp vinden we dat het twee zijvakken heeft om padel rackets in op te bergen, het is ook beschermd met thermotechnologie om te voorkomen dat de temperatuur het schaadt. Het heeft ook een geventileerd vak waar je vuile kleding of schoenen in kunt opbergen.

Padeltas Adidas RB Multigame van Ale Galán, kenmerken

  • De Adidas RB Multigame is een van de grootste in de hele collectie.
  • Het is gemaakt van polyester om weerstand te bieden tegen slijtage.
  • De stof is waterdicht om het hele interieur te beschermen.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn gewatteerd, zodat je hem comfortabel kunt dragen.
  • Apart compartiment met ventilatie om schoenen in op te bergen.
  • Kleinere vakken aan de buitenkant om je telefoon of sleutels in op te bergen.
  • Nieuwe collectie Adidas 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Perfect voor die mensen die een tas willen waarin ze al hun materiaal geordend kunnen vervoeren, dus op zoek zijn naar een Padeltas tas die verschillende vakken heeft om al je materiaal mee te kunnen nemen naar de training.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het zwarte ontwerp met rode en witte details, perfect om te dragen met je kleding. Ook dit jaar wordt het de tas van de speler Ale Galán, dus je kunt zien dat hij een van de beste draagt.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten