Padeltas Adidas RB Multigame bronzen 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame bronzen 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame bronzen 2023

Padeltas Adidas RB Multigame bronzen 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Multigame brons Thermisch | Rust jezelf uit zoals de padelprofessionals met de nieuwe RB Multigame racketas die is ontworpen met twee compartimenten voor het racket en ruimte voor de schoenen

Padeltas Adidas RB Multigame brons

Maak je klaar om niets thuis te laten met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Adidas, waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Een daarvan is de RB Multigame-tas, deze is ontworpen in het zwart met de meest elegante bronzen details zodat je goed uitgerust kunt zijn.

Wat de materialen betreft, benadrukken we polyester, een hoogwaardige stof die de weerstand helpt verbeteren om slijtage te voorkomen. Het heeft ook waterdichte stof die helpt je racket en al het materiaal dat je erin draagt te beschermen tegen beschadiging door water.

Padeltas Adidas RB Multigame in bruin, kenmerken

  • De Adidas RB Multigame is ontworpen in het zwart met bronzen details.
  • Gemiddelde capaciteit, ongeveer 56 x 29 cm, is een van de grootste.
  • Het heeft twee zijvakken waarin u uw racket kunt opbergen met thermische bescherming.
  • Je draagt hem als een rugzak dankzij de gewatteerde handvatten aan de achterkant.
  • Het is gemaakt met polyesterweefsel dat een grote weerstand biedt.
  • Geventileerde zak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Nieuwe collectie Adidas 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Aan al die mensen die padel tennis spelen voor wat ze nodig hebben, een tas die genoeg ruimte heeft om al hun materiaal in op te bergen en om het op een comfortabele manier van de ene plek naar de andere te kunnen vervoeren. Het is ook van geweldige kwaliteit, zodat je het lang kunt dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die het heeft, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met bronzen details, een combinatie die ongetwijfeld het meest elegant is, zodat je bij je sportkleding kunt passen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten