Padeltas Adidas RB Multigame antraciet 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame antraciet 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame antraciet 2023

Padeltas Adidas RB Multigame antraciet 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Multigame antraciet 2023 | Bescherm al je uitrusting tijdens het vervoeren met de Adidas RB Multigame padel racketas met verschillende compartimenten, perfect om niets achter te laten

Padeltas Adidas RB Multigame antraciet

Rust jezelf uit met hoogwaardige materialen dankzij de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Adidas die nu te koop is in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe RB Multigame padel racketas die is ontworpen met een zeer ruim Headvak waarin je al je materiaal kunt opbergen.

In het ontwerp vinden we ook twee zijvakken waarin u uw rackets kunt opbergen die dankzij het thermosysteem zeer goed beschermd zijn. Daarnaast is er ook nog een zak met ventilatie bijgekomen waarin je je schoenen of vuile kleren kwijt kunt.

Padeltas Adidas RB Multigame, kenmerken

  • De Adidas RB Multigame heeft afmetingen van ongeveer 56 x 29.
  • Je kunt hem als rugzak dragen dankzij de gevoerde handgrepen aan de achterkant.
  • Vuile kleding berg je apart op dankzij het geventileerde compartiment.
  • Het is gemaakt met polyester waardoor het meer weerstand geeft.
  • Het heeft waterdichte materialen die helpen alles te beschermen wat je binnen bewaart.
  • Donkergrijs design met het merklogo in rood, blauw en geel.
  • Nieuwe collectie Adidas 2023 padeltassen.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die zich omkleden na de training en dus een tas nodig hebben die veel ruimte heeft om al je materialen, kleding en schep in op te bergen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een van de meest complete Padeltas-tassen in de hele collectie wordt, perfect voor degenen die op zoek zijn naar veel ruimte. Ook is hij uitgevoerd in donkergrijs met de details van het kleurmerk, ongetwijfeld de meest opvallende.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten