Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw 2023
  • Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw 2023

Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw 2023

PVP: € 100,00
€ 59,95
-41% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw 2023 | Berg al je sportuitrusting op in de nieuwe RB Multigame-tas van het merk Adidas die twee vakken heeft voor het racket en een zak voor schoenen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Adidas RB Multigame wit blauw

Vervoer al je materiaal georganiseerd met de nieuwe RB Multigame padeltas die deel uitmaakt van de nieuwe 2023 collectie van het merk Adidas. Dit model heeft twee vakken voor het racket met thermische bescherming om het te beschermen tegen temperatuurschommelingen terwijl het wordt opgeborgen.

Voor de fabricage is polyester gebruikt, een zeer resistent materiaal dat zal helpen voorkomen dat het onderhevig is aan slijtage waardoor het zijn oorspronkelijke kwaliteit verliest. Daarnaast zijn er ook waterdichte materialen gebruikt om te voorkomen dat alles wat je binnen draagt nat wordt.

Padeltas Adidas RB Multigame in wit en blauw, kenmerken

  • De RB Multigame Padeltas heeft afmetingen van ongeveer 56 x 29 cm.
  • Het heeft twee handvatten in het gevoerde ruggedeelte om het comfortabel voor je te maken.
  • Thermo-technologie in de zak van het racket om je materialen te beschermen tegen de temperaturen.
  • Apart vak met ventilatie om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Vervaardigd met polyester om het meer kwaliteit en weerstand te geven.
  • Kleinere vakken aan de buitenkant zodat je je telefoon of sleutels kunt opbergen.
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een tas met veel ruimte en compartimenten waarin je al je materialen op een georganiseerde manier kunt opbergen, maar die tegelijkertijd gemakkelijk te vervoeren is om ze naar de wedstrijden te kunnen brengen comfortabel.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het wordt een van de meest complete paleta-tassen in de hele collectie die ook nog eens in blauw met witte details is ontworpen, een hele mooie combinatie die het ongetwijfeld tot een van je favoriete paleta-tassen zal maken.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten