Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel rugzak Adidas BP Multigame Zwart Rood 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame Zwart Rood 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame Zwart Rood 2023

Padel rugzak Adidas BP Multigame Zwart Rood 2023

PVP: € 75,00
€ 67,95
-10% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas BP Multigame Zwart Rood 2023 | Speel met hoogwaardige tenues dankzij de nieuwe Adidas BP Multigame-rugzak, ontworpen met een vak aan de binnenkant waarin je het racket kunt opbergen
Schrijf een beoordeling

Padel rugzak Adidas BP Multigame zwart rood

Als jij een van de mensen bent die niet gewend is om veel materiaal mee te nemen naar wedstrijden, brengt het merk Adidas je zijn nieuwe collectie rugzakken voor 2023 waaruit je je favoriet kunt kiezen. Een daarvan is de nieuwe BP Multigame, die ook wordt gedragen door de professionele speler Ale Galán.

Hoewel hij klein van formaat is, zult u verrast zijn door al zijn ruimte, aangezien hij een Headvak heeft om al uw materiaal in op te bergen en een binnenvak voor de padel racket. Het heeft ook kleinere zakken aan de achterkant om sleutels of een portemonnee in op te bergen.

Padel rugzak Adidas BP Multigame in zwart en rood, kenmerken

  • De Adidas BP Multigame wordt de rugzak van de speler Ale Galán
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals polyester om slijtage te weerstaan.
  • Hij is zeer comfortabel te dragen dankzij de gewatteerde handgrepen aan de achterkant.
  • Waterdichte stof om alles wat je in het water draagt te beschermen.
  • Geventileerde zak om je schoenen in op te bergen.
  • Zwart design met rode details
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die alleen de juiste hoeveelheid meenemen als ze gaan trainen, dus geen tas nodig hebben die te groot en moeilijk te vervoeren is, maar eerder een rugzak om de schep en materiaal voor lucifers in op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het zwarte ontwerp met rode en witte details, het wordt ook de rugzak van Ale Galán, een van de beste in de hele comcapitie, dus je zult een tas dragen die je een van de beste kunt zien dragen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten