Padel rugzak Adidas BP Multigame brons 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame brons 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame brons 2023

Padel rugzak Adidas BP Multigame brons 2023

PVP: € 75,00
€ 39,95
-47% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas BP Multigame brons 2023 | Laat niets thuis met de nieuwe BP Multigame padel racketas van het merk Adidas, die is ontworpen met een binnenzak zodat je het racket erin kunt opbergen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel rugzak Adidas BP Multigame brons

Of je nu padel tennis speelt of naar de universiteit gaat, het merk Adidas brengt je zijn nieuwe collectie rugzakken zodat je uit een grote verscheidenheid kunt kiezen. Een daarvan is de BP Multigame, die is ontworpen in zwart met bronzen details, ongetwijfeld de meest elegante.

Wat de ruimte betreft, het heeft een Headvak waarin je kleding, schoenen of de materialen die je gewend bent te dragen kunt opbergen. Daarnaast zijn er ook kleinere zakken toegevoegd zodat je alles kunt opbergen wat je altijd snel wilt vinden, zoals je mobiele telefoon of sleutels.

Padel rugzak Adidas BP Multigame in bronskleur, kenmerken

  • De Adidas BP Multigame heeft afmetingen van ongeveer 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Gemaakt met polyester om meer kwaliteit en weerstand te bereiken.
  • De handgrepen zijn gewatteerd, zodat u ze zeer comfortabel kunt vervoeren.
  • Headvak om je kleding en materialen in op te bergen.
  • Vak binnenin zodat je het racket beschermd kunt opbergen.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die een tas willen om al hun sportuitrusting geordend op te bergen en die niet vervelend of zwaar is om van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in zwart met bronzen details, een zeer elegante combinatie zodat je het met je kleding kunt dragen. Het is ook ideaal om te gebruiken voor universiteit of werk, omdat er ruimte is voor een laptop.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten