Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet 2023

Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet 2023

PVP: € 75,00
€ 67,95
-10% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet 2023 | Vernieuw je oude padelrugzak met de nieuwe Adidas BP Multigame, ontworpen met een Headruimte waar je je padel racket en padelschoenen kunt opbergen

Padel rugzak Adidas BP Multigame antraciet

Als je op zoek bent naar rugzakken en padeltassen die compleet zijn, dan biedt de nieuwe collectie 2023 van het merk Adidas je verschillende ontwerpen waaruit je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Een daarvan is de nieuwe BP Multigame-rugzak, ideaal voor wie op zoek is naar een tas die comfortabel te vervoeren is.

Je zult verrast zijn door de ruimte die het bevat, aangezien het een zijvak heeft voor de rackets, een ander onafhankelijk vak met gaas voor de schoenen, evenals een vrij grote centrale waarin we een zweethanddoek, kleding of andere padel kunnen opbergen accessoires. .

Padel rugzak Adidas BP Multigame in antraciet, kenmerken

  • De Adidas BP Multigame-rugzak heeft afmetingen van ongeveer 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Gemaakt van 100% polyester om slijtage te voorkomen.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn gewatteerd om het transport comfortabel te maken.
  • Kleine vakjes om sleutels, portemonnee, mobiele telefoon op te bergen...
  • Het heeft een vak aan de binnenkant zodat je het racket veilig kunt vervoeren.
  • Ontwerp in donkergrijs maar het is ook verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor degenen die een tas nodig hebben voor padel of voor werk en universiteit, aangezien het een vak heeft waar je je laptop kunt opbergen en een groot Headvak, het zal ongetwijfeld een van je favorieten worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij is uitgevoerd in donkergrijs met details van het merklogo in blauw, rood en geel, zonder twijfel een simpele combinatie met een opvallende touch. Als je dit model leuk vindt, hebben we het ook in verschillende kleuren om uit te kiezen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten