Padeltas Adidas RB Tour olijf 2023
  • Padeltas Adidas RB Tour olijf 2023
  • Padeltas Adidas RB Tour olijf 2023

Padeltas Adidas RB Tour olijf 2023

PVP: € 85,00
€ 76,95
-10% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Tour olijf 2023 | Bescherm je racket tijdens het vervoeren met de nieuwe padel racketas RB Tour van het merk Adidas, perfect voor spelers die een comfortabele tas willen

Padeltas Adidas RB Tour olijf

Voor al die spelers die op zoek zijn naar kwaliteitsrugzakken om mee te nemen naar de wedstrijden, brengt het merk Adidas de nieuwe collectie waar je uit een grote verscheidenheid kunt kiezen. Koop de nieuwe RB Tour Padeltas die verkrijgbaar is in twee kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

In het ontwerp vinden we twee zijvakken waarin u uw racket kunt opbergen om het veilig te kunnen vervoeren. Ook is er nog een met ventilatie bijgeleverd zodat je na de training vuile kleding of schoenen apart kunt opbergen.

Padeltas Adidas RB Tour in olijfkleur, kenmerken

  • Je kunt de Adidas RB Tour als rugzak vervoeren dankzij de gewatteerde handvatten.
  • Afmetingen ongeveer 55 x 36 x 30 cm.
  • Twee zijzakken om je padelrackets in op te bergen.
  • Geventileerd vak om schoenen in op te bergen.
  • Het is gemaakt van polyester om het beter bestand te maken tegen slijtage.
  • Donkergroen design met lichtroze details.
  • Een van de grootste Padeltas's van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een tas waarin ze al hun padeluitrusting op een georganiseerde manier kunnen vervoeren, maar die niet te groot en moeilijk te vervoeren is. Het is ook gemaakt met hoogwaardige stoffen zodat je er lang mee kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen leuk vinden omdat hij erg compleet is, maar ook door zijn donkergroene dessin met lichtroze details, een hele mooie combinatie die je samen met je padelkleding en je racket kunt dragen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten