Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas RB Tour arena 2023
  • Padeltas Adidas RB Tour arena 2023
  • Padeltas Adidas RB Tour arena 2023

Padeltas Adidas RB Tour arena 2023

PVP: € 85,00
€ 59,95
-30% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Tour-arena 2023 | Rust jezelf uit met hoogwaardige materialen zoals de RB Tour lichtroze padel racketas van Adidas die is gemaakt met hoogwaardige materialen zoals polyester

Padeltas Adidas RB Tour arena

Kies degene die je favoriete Padeltas wordt in de nieuwe Adidas 2023-collectie, waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan maten en kleuren. Een daarvan is de nieuwe RB Tour die is ontworpen met gevoerde handgrepen aan de achterkant, zodat je hem comfortabel kunt dragen.

Voor het ontwerp zijn er twee zijzakken toegevoegd om de rackets in te stoppen en een andere met ventilatie zodat je je schoenen en vuile kleding kunt opbergen. Bovendien is er een zeer resistent materiaal vervaardigd met polyester, zodat het niet onderhevig is aan slijtage door gebruik.

Padeltas Adidas RB Tour in zandkleur, kenmerken

  • De Adidas RB Tour heeft afmetingen van ongeveer 55 x 36 x 30 cm.
  • Zijzakken zodat u uw rackets kunt beschermen tijdens het vervoeren.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn gewatteerd, zodat je hem comfortabel kunt dragen.
  • Kleine vakjes aan de buitenkant waar je je telefoon of sleutels in kwijt kunt.
  • Je kunt er zelfstandig je schoenen en vuile kleding in opbergen.
  • Lichtroze dessin met donkergroene details.
  • Een van de grootste Padeltas's van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Het heeft de perfecte maat voor die vrouwen die op zoek zijn naar een tas die comfortabel te dragen is en die verschillende vakken heeft om al je spullen op een georganiseerde manier in op te bergen en niets thuis te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat je een kwalitatief goede rugzak koopt waar je jaren mee kunt spelen is deze ook nog eens uitgevoerd in een lichtroze kleur met details in donkergroen, een simpele maar zeer mooie combinatie zodat je hem kunt matchen met je racket .

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten